Economic Local

Vesti bune! O companie britanica investeste 500.000 de euro in Romania

Publicat: 18 apr. 2013
1

O companie britanica producatoare de ambalaje pentru produsele destinate exportului a realizat o investitie estimata intre 250.000 si 500.000 de euro intr-un parc industrial privat aflat in apropierea Ploiestiului- Ploiesti West Park.

Compania care are subsidiare in SUA si Europa este prezenta pe piata romaneasca de peste sase ani, prima sa filiala fiind deschisa la Craiova.

Potrivit directorului general pe Romania al companiei, Geoff Pearson, depozitul de langa Ploiesti, al doilea din Romania dupa cel de la Craiova, se intinde pe o suprafata de o mie de metri patrati si va fi extins la 3.500 de metri patrati, in urmatoarele sase luni, relateaza agerpres.ro.

La cel de-al doilea depozit, de la Ploiesti, lucreaza deocamdata zece persoane, iar pana la sfarsitul anului numarul lor va fi cuprins intre 50 si 100 de salariati.

Geoff Pearson a precizat ca aproximativ 15 – 20% dintre companiile ce apeleaza la produsele de ambalare sunt firme romanesti, restul fiind companii straine care au afaceri in Romania.

Comentarii
Adauga un comentariu