Eveniment-Social

Vesti bune pentru chirurgii plasticieni de la Spitalul Sf. Spiridon Iasi

Publicat: 12 nov. 2014

Sectia de Chirurgie Plastica, Microchirurgie Constructiva si Arsuri din cadrul Spitalului Sf. Spiridon, sectie unica în Moldova, se va muta in curand intr-un spatiu proaspat reabilitat si amenajat. Medicii plasticieni nu isi vor mai desfasura activitatea in Copou, urmand sa isi ocupe noile cabinete din cadrul fostei Clinici de Dermatologie. Lucrarile de reabilitare au necesitat un efort considerabil in primul rand din partea conducerii spitalului in vederea obtinerii finantarii de la Ministerul Sanatatii.

Nu peste foarte mult timp si pacientii vor fi internati in noul spatiu. Aceasta veste era asteptata cu mult interes de intregul personal care va avea la dispozitie un imobil care sa fie dotat si amenajat potrivit necesitatii interventiei in numeroasele cazuri care ajung la Spitalul Sf. Spiridon. In paralel cu lucrarile de reabilitare a fostei clinici de Dermatologie s-au obtinut si banii necesari modernizarii Unitatii de Primire Urgente Iasi (UPU). Lucrarile s-au prelungit mai mult decat s-a prevazut initial, iar cei care ajung la UPU asteapta sa vada cu ochii lor un spatiu mult mai mare in care sa poata primi ingrijiri medicale fara a se ingramadi intr-o sala mica de asteptare. Santierul de la Spitalul Sf. Spiridon este aproape de final, iar rezultatele sunt asteptate in aceeasi masura de pacienti si de personalul medical.loading...

Comentarii
  • Parca nu era suficienta asteptarea de minim 7 ore de la UPU Spiridon. Vom ajunge sa stam peste 10 ore sau sa murim in sala de asteptare mizera sau putem alege sa umplem buzunarele medicilor in cabinetele private. O decizie proasta!

Adauga un comentariu