Curiozitati

Vesti bune pentru pensionari. Marius Budai: Punctul de pensie se dubleaza 

Publicat: 21 mai 2019
9

Marius Budai, ministrul Muncii si Justitiei Sociale, a ajuns, astazi, in judetul Sibiu, unde a avut intalniri cu pensionarii din judet dar si cu asociatiile cadrelor militare in rezerva si retragere.

Marius Budai a demonstrat ca sunt bani la buget pentru plata tuturor pensiilor si salariilor. Astfel, ministrul Muncii si Justitiei Sociale a raspuns dezinformarilor lansate de Iohannis si Turcan.

Mai mult decat atat, anul acesta fondul de pensii are un excedent. Astfel, de la 1 septembrie, valoarea punctului de pensie se va majora de la 1100 de lei la 1265 de lei, iar anul viitor, la 1775 de lei, bifand astfel un nou punct din programul de guvernare: dublarea valorii punctului de pensie fata de 2016.

De asemenea, de la inceputul lunii aprilie, alocatiile pentru copii au fost majorate semnificativ. Ministrul Muncii a anuntat ca studentii vor beneficia si in viitor de gratuitate la transportul feroviar, in ciuda minciunilor lui Orban, tinerii reprezentand in continuare o prioritate pentru PSD.

”Iohannis si Orban mint cu nerusinare cand spun ca nu sunt bani pentru pensii. Au facut acest lucru in fiecare an. Este o dovada de inconstienta si cinism din partea lor. Milioane de oameni care isi asteapta lunar pensia au fost indusi in eroare de insusi presedintele tarii. Este o bataie de joc la adresa pensionarilor din tara noastra. Ii asiguram pe toti romanii ca Guvernul PSD are bani pentru plata tuturor pensiilor si salariilor! Sa nu uite sibienii ca Turcan a fost membru PDL cand a votat pentru taierea pensiilor si salariilor romanilor, iar acum ne acuza pe noi atunci cand marim veniturile oamenilor”, a declarat Bogdan Trif, Presedintele Organizatiei Judetene PSD Sibiu.

Adauga un comentariu