National

Vesti bune pentru romani! CARMEN IOHANNIS si-a angajat al patrulea creator de moda

Publicat: 23 iul. 2015
1

Vestimentatia Primei Doamne a starnit, in ultimele luni, discutii aprinse in spatiul public romanesc, tinutele lui Carmen Iohannis, in special lungimea fustelor si a rochiilor pe care aceasta le-a purtat in iesirile sale publice, starnind atat reactii admirative, cat si o serie de comentarii destul de critice. Stilul Primei Doamne este deja un subiect de dispute constante, in special in retele sociale. Asta desi Carmen Iohannis este consiliata de mai multi creatori de moda.

Citeste si  Klaus Iohannis respinge Codul Fiscal

Cea mai recenta opinie din zona celor care o apara pe Carmen Iohannis cu privire la lungimea fustelor sale ii apartine fashion designerului Andreea Tincu, care, intr-o postare pe blogul personal, face o paralela intre tinutele sotiei presedintelui Klaus Iohannis si cele purtate de alte Prime Doamne din statele occidentale.

Citeste si Carmen Iohannis, 6 luni de mandat, 6 plimbari in strainatate. Critici venite din toate

„Nu as putea sa inteleg niciodata de unde este acest interes subit al romanilor pentru moda. Orice persoana, indiferent de meseria pe care o are, a inceput sa fie experta in fashion si in tinutele pe care ar trebui, sau nu, sa le poarte Doamna Iohannis”, isi incepe designerul din Iasi pledoaria in favoarea lui Carmen Iohannis.

Citeste si Atac dur la Presedinte: „Ne cere sa strangem cureaua, iar pentru el si nevasta-sa

Pana in prezent, tinutele vestimentare ale lui Carmen Iohannis sunt semnate de designeri romani celebri, precum Alexandru Ciucu (cel care este si creatorul de moda al Casei Regale a Romaniei), Eli Laslean si designerul roman de origine germana Stephan Pelger.

Citeste si  Scrisoare catre Carmen Iohannis: „Opriti-va din shopping si vizitati orfelinatele din
Comentarii
  • Dragi romani, in loc sa puneti mana pe furci, coase si topoare si sa radeti din temelii sistemul asta corupt, condus de cuplul ceausescu 2 (mutalaul de la sibiu si sinistra sa nevaca), pe voi va f… grija de aia violata din vaslui (cica si oana lis a fost violata de tac’su – p’asta o stiati?), de unirea cu Basarabia, de salariul lui esca, de amanta lui nichita, de diverse alte kkturi, care nu sunt altceva decat dezinformari ale serviciilor secrete. Pai intregi la cap sunteti voi, draji rumani?…

Adauga un comentariu