Mozaic muzical

Vesti descurajatoare despre Gabriel Cotabita: nu poate fi transportat in strainatate

Publicat: 19 mai 2015
3

De 11 zile, artistul se afla in coma la Spitalul de Urgenta Floreasca, unde medicii n-au inregistrat niciun progres, iar familia spera doar intr-un miracol. Chiar daca in cazurile disperate VIP-urile din Romania apeleaza intotdeauna la clinicile din strainatate, Gabriel Cotabita nu are nici macar sansa aceasta…

Vezi si Gabriel Cotabita va fi supus unei noi operatii! Medicii sunt extrem de rezervati

Daca in Romania zilele lui Gabriel Cotabita sunt numarate, medicii din strainatate nici macar n-au cum sa se pronunte asupra sanselor lui de supravietuire. Artistul se afla intr-o stare atat de grava, incat nu poate fi transportat cu avionul. „Din pacate, cantaretul nu poate fi transferat acum la o clinica din strainatate din cauza creierului care nu suporta presiunile tipice unui transport aerian. Creierul lui nu e mort, mai are unde in EEG„, au precizat surse pentru ziarulring.ro.

Vezi si Adevarul crud despre starea lui Gabriel Cotabita! Familia lui…

Gabriel Cotabita are nevoie de operatie de traheotomie pentru a trai in continuare cu ajutorul aparatelor, artistul fiind de 12 zile in coma la spitalul Floreasca.

In weekend la capela spitalului Floreasca a avut loc o slujba speciala pentru Gabriel Cotabita. Fiicele artistului au anuntat, pe Facebook, ca orice schimbare in starea de sanatate a acestuia va fi confirmata public de medici.

Adauga un comentariu