Magazin

Vesti groaznice pentru tatal Madalinei Manole

Publicat: 14 aug. 2013
1

Tatal regretatei cantarete Madalina Manole a aflat ca este executat silit de ANAF, dupa ce nu a platit suma de 600 RON pentru ca a pierdut procesul cu Parchetul. In acelasi timp, un telefon suspect a venit precum un glont: a fost intrebat daca fiul sau a murit intr-un accident de masina.

Tatal Madalinei Manole a primit de la ANAF vestea ca trebuie sa plateasca 300 de lei pentru procesul prin care a dat in judecata Parchetul Bucuresti, nemultumit de decizia din dosarul mortii suspecte a cantaretei. Inedit este faptul ca instiintarile nu au fost trimise de Tribunal, ci chiar de Agentia Nationala de Administrare Fiscala.

„Avea obligatia sa imi trimita acasa si acolo sa ne spuna ce obligatii financiare avem noi fata de Tribunalul Bucuresti. Noi nu am primit motivarea acasa”, a adaugat barbatul, deranjat de vestile care i se aduc.

Barbatul a primit de la ANAF doua titluri executorii in care se arata ca el si sotia sa au de platit cate 300 de lei pentru ca au pierdut procesul prin care au dat in judecata Parchetul impotriva sentintei din dosarul mortii suspecte a Madalinei Manole. Ion Manole cerea la vremea respectiva rejudecarea dosarului privind moartea suspecta a fiicei sale. Instiintarea i-a adus aminte de umilitele prin care a trecut la vremea respectiva, potrivit Ziarul Ring.

„I-am spus: domnul procuror, sunt tatal lui Madalina, care sunt cel mai distrus, nu vreau decat adevarul. A sarit in sus si a inceput sa strige la mine din toate puterile: Iesi afara! Iesi afara! Iesi afara! Bineinteles ca eu am intors spatele si am plecat”, a povestit el.

Ion Manole a trait insa momente de groaza cand a primit un telefon suspect. Cineva l-a intrebat daca este adevarat ca Marian, fiul care i-a ramas, a murit intr-un accident de autoturism. Din fericire, informatia s-a dovedit a fi falsa, iar fiul lui Ion Manole este viu si nevatamat.

Adauga un comentariu