Mozaic muzical

Vesti proaste despre Ozana Barabancea! A slabit spectaculos 40 de kilograme, iar acum are probleme: „Organismul meu refuza”

Publicat: 31 ian. 2018
3

Ozana Barabancea a reusit sa slabeasca in 2017 peste 40 de kilograme dupa ce si-a micsorat stomacul, dar operatia pare sa ii faca probleme si acum.

Artista recunoaste ca a invatat treptat ce alimente nu suporta organismul sau si incearca pe cat de mult poate sa le evite, insa uneori se intampla sa uite ca s-a operat si atunci are dureri mari. „Organismul meu refuza anumite alimente! Este important sa ma mentin. Eu imi cantaresc mancarea la sute de grame. Mancam putin.

Trebuie sa am mereu trei mese pe zi. Trebuie sa faci ascultare. Uneori uit ca sunt operata si zic sa mananc si eu mamaliga cu branza si smantana, gresit! Doua linguri au fost de ajuns… Mamaliga nu este un aliment usor de digerat. Am un stomac de vrabiuta. Combinatiile fatale: branza topita pusa pe o bucatica de piept la gratar este doamne fereste, nu! Vinete cu maioneza, nu! La astea am facut urat, urat! Tine vreo ora. Il sun pe domnul doctor si are rabdare cu mine”, a povestit Ozana Barabancea, la Antena Stars.

Nicio zi fara sport

Artista marturiseste ca nu trece nici o zi in care sa nu faca macar 20 de minute de miscare. „Sportul e de baza! Dimineata un sfert de ora, exercitii de kinetoterapie, fac, obligatoriu pentru ca altfel sunt… nu numai slaba, ci slabita. Am fost intr-un pelerinaj si am mers 11 kilometri de mers pe jos, daca nu faceam exercitiile fizice de dimineata la 7 eram leguma.

Am sase exercitii pe care le fac in decurs de 20 de minute, aceleasi in fiecare zi, in aceeasi ordine. Sunt exercitii pentru spate si pentru picioare si sunt obligatoriu. Si rugaciunea este zilnica! E ca respiratia! In masina, ne rugam! Cum avem putin timp liber, ne rugam!”, a mai spus Ozana Barabancea.
Adauga un comentariu