Magazin

Veverita care a uimit oamenii de stiinta – FOTO

Publicat: 10 feb. 2012
Percy si Connie Emert erau foarte frustrati pentru ca mai multe rozatoare le invadasera gradina si mancau resturile pe care ei le puneau pentru pasari. Asa ca s-au hotarat sa puna o capcana pentru a prinde micii daunatori. 
Dar ce au prins a fost ceva mult mai exotic decat orice alt animal poti captura in curtea din spate a casei. Intr-o zi ei au prin o veveritamov!
Dupa ce au fotografiat veverita si si-au invitat vecinii sa vada minunatia au eliberta animalul. Dar acum oamenii de stiinta spun ca nu isi dau seama de ce animalul avea o culoarea mov (asta desi veveritele pot avea blana rosie, gri, maro, neagra sau chiar alba, in unele cazuri). Cea mai evidenta explicatie ar fi ca veverita a fost vopsita, dar cercetatorii au eliminat aceasta varianta. 
Expertul in studiul veveritelor, Erik Stewart, a spus ca „Veverita avea si fire de par alb si negru, deci nu a fost vopsita, culoarea nu este destul de uniforma. Cel mai probabil veverita are un exces de bromida in sistem, dar acest lucru i-ar putea fi fatala animalutului”. 
Adauga un comentariu