Magazin

Vezi aici momentul penibil trait de Oana Roman in plina strada – VIDEO

Publicat: 22 mart. 2013
Semnele ca Oana Roman e pe cale sa se marite sunt din ce in ce mai vizibile. Astazi de exemplu, protagonista noastra a alunecat pe caldaramul umed din fata cladirii unde lucreza a cazut…in genunchi. In loc sa se enerveze si sa invoce ghinionul ca pricina a accidentului, Oana s-a amuzat copios.
„Azi, chiar inainte sa intru in Kanal D, am tras o cazatura zdravana. Nu pot sa zic insa ca mi-am iesit din pepeni. Dimpotriva! M-am amuzat pentru ca am picat in genunchi si asta e semn ca ma marit (rade)”, a povestit vedeta pentru WOWbiz.ro.
Oana Roman pare sa-si fi gasit in sfarsit sufletul pereche. Vedeta Kanal D se iubeste de ceva vreme cu un barbat mai tanar decat ea, despre care spune insa ca, in ciuda varstei, este responsabil, ambitios, muncitor si, cel mai important, o trateaza ca pe o printesa.
In cazul fiicei fostului premier Petre Roman, se pare ca decizia de a imbraca rochia de mireasa inainte de nunta, la o prezentare de moda a fost de bun augur, desi se zice ca ar purta ghinion, caci de atunci totul este roz in viata amoroasa a prezentatoarei emisiunii „Drept la tinta”.


loading...

Comentarii
Adauga un comentariu