Magazin

Vezi aici reactia Simonei Gherghe legata de plecarea ei de la Acces Direct

Publicat: 15 apr. 2013
Prezentatoarea de la „Acces Direct„, Simona Gherghe a tinut sa isi tina fanii la curent in legatura cu zvonul aparut astazi conform caruia aceasta va parasi emisiunea
Ieseanca a postat pentru prietenii sai virtuali urmatorul mesaj:
„Astazi, 15 aprilie 2013, se implinesc 11 ani de cand lucrez pentru Antena 1. Le multumesc tuturor celor care mi-au fost alaturi, in aceasta perioada, care m-au ajutat sa evoluez ca om de televiziune si care au muncit pentru succesul emisiunii pe care o prezint. O echipa de nota 11!!! S-au intamplat multe in ultimii 11 ani, unele lucruri bune, altele si mai bune:) Au fost si evenimente neplacute, care mi-au aratat ca, la fel ca orice om, mai gresesc, iar alteori ca exista multi judecatori de ocazie, „supraoameni”, demni de filosofia lui Nietzsche. Una peste alta, de 11 ani traiesc intensitatea muncii de televiziune, cu emotiile, bucuriile si neplacerile aferente. Va multumesc pentru cuvintele bune si gandurile pe care mi le transmiteti in fiecare zi si de care tin cont. Cu drag, Simona.
P.S. Cred ca cei de la Click au incurcat borcanele, ma rog, zilele. Astazi este 15 aprilie, nu 1 aprilie. O iau ca pe o pacaleala de aprilie, stirea difuzata astazi ca as intentiona sa plec de la Acces Direct.”


loading...

Adauga un comentariu