Local

Vezi cand incep lucrarile de modernizare la CET Holboca

Publicat: 29 sept. 2014
1
Dupa o lunga perioada de presiuni s-au finalizat procesele privitoare la proiectul de modernizare ce se desfasoara la Centrala Electrica de Termoficare din Holboca. La finalul saptamanii terecute, instanta a respins contestatia despusa de firma Alstom, participant in cadrul unei licitatii pentru implementarea unui proiect prin care centrala din Holboca urmeaza sa fie incadrata in standardele europene de mediu.
CET II Holboca a avut probleme grave dupa ce inspectorii Garzii de Mediu Iasi au atras atentia ca centrala va trebui inchisa daca nu se rezolva autorizatia integrata de mediu, care expira la finalul anului trecut. Autoritatile locale si reprezentantii operatorului de termoficare, Dalkia, au reusit sa primeasca derogari de la acest termen in speranta ca se vor efectua o serie de lucrari pentru reducerea emisiilor toxice din termocentrala.
Comentarii
  • Ma kak in investitiile voastre de kakao, investitii tot ati facut, si la iasi si la holboca dar nimic rentabil pentru consumatori. Mai bine aati inchideo ca pe cet iasi camai mult deatita nu fsce, sgiti numai sa bagati mina in buzunarele noastre si sa va faceti voi palate, inpreuna cu waka de kakatoiu, boul de nepulai costicla, si toti wacarii si kakanarii din primarie va dau la muièeeeeeeeeeeeeee si sa dati salariile alea compesatorii odata ca de nu va dau iar la muieeeedddd, asa ca ********* dati banii odata!,,,,,,,,,,,

Adauga un comentariu