Magazin

Vezi ce a facut Madalina Ghenea ieri seara in Bucuresti! – GALERIE FOTO

Publicat: 24 apr. 2012
Madalina Ghenea a avut un program foarte incarcat, ieri. Dupa ce a plecat de la emisiunea lui Mihai Gadea, superba bruneta a plecat insotita de acesta si o amica, la un bar din Dorobanti, unde a stat pana la 4 dimineata, scrie Libertatea.
Madalina Ghenea a fost invitata aseara la emisiunea „Sinteza zilei” de la Antena 3. Dupa emisiunea frumoasa olteanca a mai stat inca doua ore in care a vorbit cu familia ei la telefon sa ii intrebe cum a fost in emisiune, a dat interviuri si l-a cunoscut pe Mircea Badea. Acesta declarase in emisiunea lui de saptmana trecuta cat de buna este Madalina Ghenea, drept urmare ea si-a postat atunci pe Facebook, in gluma, ca ii iubeste pe Badea. Dupa ce ei s-au cunoscut si au schimbat amabilitati.
La ora 01.45 Madalina, insotita de Mihai Gandea si o amica a acestuia, au parasit incinta teatrului Excelsior, acolo unde a avut loc emisiunea, si – insotiti de doi bodyguarzi – au pornit spre un champain bar din zona Dorobanti. Aici cei trei au solcializat, au mancat si au baut ceva inca vreo doua ore, drept urmare, la ora 04.00 Madalina a parasit in sotita de cei doi bodyguarzi – barul si s-a indreptat spre un luxox hotel unde este cazata, potrivit Libertatea.
Madalina Ghenea, in varsta de 23 de ani, este o actrita si manechin de origine romana, care locuieste, de la varsta de 14 ani si jumatate, la Milano, Italia. Superba romanca s-a nascut la Slatina si, inca de la o varsta frageda, a fost in lumina reflectoarelor. Timp de 7 ani, Madalina a luat lectii de balet, dar si de pian. A absolvit Colegiul National „Ion Minulescu” din Slatina, reusind sa se dedice si carierei ce avea sa inceapa. Se zvoneste ca avut o relatie cu celebrul actor Leonardo DiCaprio.
Adauga un comentariu