Fotbal intern

Vezi ce cadou i-a adus Rinat Ahmetov lui Mircea Lucescu la spital

Publicat: 08 ian. 2012

Miliardarul Rinat Ahmetov, patronul clubului ucrainean de fotbal Şahtior Doneţk, a declarat duminică, la ieşirea de la Spitalului Universitar din Bucureşti, că va reveni în Romana pentru a vedea care este starea de sănătate a antrenorului Mircea Lucescu.

”Voi reveni în Romania”, a spus Rinat Ahmetov. ”Am adus pentru Mircea Lucescu un pulover de Anul Nou, o eşarfă şi un fes în culorile clubului Şahtior Doneţk. Este foarte energic. Am vorbit cu el, îl interesează numai fotbalul. Fotbalul este în inima lui. Cu ajutorul fotbalului, va reveni mai rapid alături de echipă”, a mai spus Ahmetov.

”Noi îl aşteptăm la club, după 4-6 săptămani. Antrenorii secunzi ştiu ce au de făcut. Noi vom cuceri noi trofee cu Mircea Lucescu pe banca tehnică, pentru că toată lumea din Ucraina are mare încredere în antrenorul Mircea Lucescu”, a adăugat Rinat Ahmetov, precizand că ”medicii romani îl pregăteau pe Mircea Lucescu pentru operaţie”.

”Sper ca Şahtior Doneţk să întalnească o formaţie din Romania într-o fază superioară a unei cupe europene de fotbal”, a mai spus patronul din Ucraina.loading...

Adauga un comentariu