Stiri Turism

Vezi ce era sa pateasca Shakira in vacanta

Publicat: 14 feb. 2012
9

Shakira a povestit pe contul ei de Facebook, o intamplare petrecuta in vacanta, pe care a intitulat-o „Raport Special: atacata de un leu de mare„.

Cantareata columbiana a scris: „Dumnezeule, tocmai mi s-a intamplat ceva de necrezut! Am fost atacata de un leu de mare. In aceasta dupa-amiaza am iesit putin pentru a vedea foci si lei de mare. Ii gasesc foarte dragalasi si am vrut sa ma apropii putin mai mult decat ceilalti turisti, am coborat pe o stanca si voiam sa le vorbesc ca unor bebelusi, in timp ce ii fotografiam”, scrie Mediafax.ro.

„Dintr-o data, un leu de mare a sarit din apa, atat de repede si de brusc, incat a ajuns pana la mai putin de o jumatate de metru de mine, m-a privit in ochi, a marait furios si a incercat sa ma muste. Toata lumea, inclusiv eu, a inceput sa tipe. Eram paralizata de frica si nu puteam sa ma misc, dar fratele meu, «Super Tony», a intervenit si mi-a salvat viata, luandu-ma de langa acel animal. Amandoi aveam mainile si picioarele pline de zgarieturile facute de stanci, in timp ce incercam sa ne aparam”, a explicat artista. Ea era in vacanta cu fratele ei Tonino.

Adauga un comentariu