News Flash:

Vezi ce presupune concesionarea parcarilor din Iasi!

27 August 2010
1404 Vizualizari | 0 Comentarii
Reprezentantii municipalitatii pregatesc scoaterea la licitatie a sistemului de parcari din oras. Primaria a publicat deja pe site-ul institutiei, primaria-iasi.ro, in vederea dezbaterii publice, proiectul privind aprobarea delegarii gestiunii prin concesionare a serviciului public de stationare si parcare cu plata pe domeniul public. In termen de 10 zile de la afisare (începand cu data de ieri, 26 august), cei interesati pot trimite in scris propuneri.

Proiectul stabileste, printre altele, zone tarifare, tarife si metode de taxare. Astfel, tarifele de parcare pentru autovehicule sunt exprimate in raport cu tariful orar pentru 1 ora de parcare. Tarifele pentru Zona 0 sunt: 1,5 lei/30 min si 3 lei/60 min. Tarifele pentru Zona I sunt: 0,75 lei/30 min, 1,5 lei/60 min. Tarifele pentru Zona II sunt: 0,75 lei/60 min, 1,5 lei/120 min. Tariful pe zi, indiferent de zona si de numarul de ore parcate, este de 9 lei.

Persoanele fizice si juridice detinatoare de abonamente de parcare pentru o zona beneficiaza de reducere cu 50% fata de tariful orar aplicat. Abonamentele pentru locatari sunt in valoare de 80 lei/luna - zona 0, 40 lei/zona I si 20 lei/zona II.

Zona 0 este perimetrul delimitat de strazile: Bd. Independentei, str. Sarariei, str. Elena Doamna, str. A. Panu, str. Sf. Lazar, str. Palat, str. Sf. Lazar, Bd. Stefan cel Mare si Sfant, Str. Arcu, str. Muzicescu. Zona I reprezinta perimetrul delimitat de strazile: Bd. Independentei, Bd. Carol I, str. Oastei, str. Sarariei; Str. Garii, str. Arcu, bd. Stefan cel Mare si Sfant, str. Palat, Splai Bahlui Mal Stang, str. Silvestru; str. Elena Doamna, Bd. Td. Vladimirescu, Prof. Dimitrie Mangeron, str. Sf. Lazar, str. A. Panu. Zona III reprezinta restul intravilanului acolo unde s-au stabilit locuri de parcare cu plata de catre Comisia de Circulatie.

Vezi AICI proiectul de hotarare!
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Site-ul bzi.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Mica publicitate

© 2017 - BZI.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.3464 (s) | 24 queries | Mysql time :0.235116 (s)