National

Vezi ce raspuns a dat Ponta la intrebarea daca Iohannis va prelua Ministerul Justitiei

Publicat: 25 mart. 2013

Premierul Victor Ponta a fost intrebat, luni, de jurnalisti, despre posibilitatea ca prim-vicepresedintele PNL Klaus Iohannis sa preia portofoliul Justitiei, dupa votarea de catre Parlament a Monei Pivniceru ca judecator la CC, el raspunzand: „Asta-i noua, n-o mai auzisem”.

„Unde sa vina, la Ministerul Justitiei? Ei, uite, asta-i noua. Asta n-o mai auzisem, ca am crezut ca am auzit toate zvonurile. Asta nu o auzisem, e in premiera”, a raspuns Ponta.

El a sustinut ca nu se putea sa apara vreun zvon pe care sa nu-l auda si el referitor la persoana care va prelua portofoliul de la Justitie.

Ponta a spus ca dupa ce Senatul o va vota pe Pivniceru la CC va discuta cu liderul PNL Crin Antonescu despre viitorul ministru.

„Dupa ce se va vota in Senat, dupa aceea discutam despre cine vine, deci dupa ce e vacant locul, domnul Antonescu si cu mine vom discuta despre cine vine la Justitie”, a spus Ponta.

Intrebat daca e posibil sa preia el interimatul, Ponta a raspuns: „Nu stiu sa va spun in acest moment”, scrie mediafax.roloading...

Comentarii
 • dl. fenechiu a spus tot ce-a avut de spus cand l-a numit manager privat la CFR Calatori pe dorobantu , in 21 martie 2013. restul e cancan…

  …. important este că noul manager privat va avea un salariu mai mare (3 în 1).
  Fostul director general începând din 21 martie 2013 va fi un manager privat cu alt caracter ? un manager privat orientat spre binele companiei ? care respectă angajamentele şi salariatii ???….
  Dl.manager privat a auzit de criteriul COMPETENŢEI şi
  AL PERFORMANŢEI ?,atât de invocate de ministrul Fenechiu….. că după “promovările” impuse de dânsul, aceste CRITERII LIPSESC CU DASĂVÂRŞIRE DIN PROGRAMUL ZILNIC al d.lui dorobanţu – despre abuzuri, ilegalităţi şi angajări “ciudate” aţi auzit ??? astea vor continua direct proporţional cu salariul ”3 în 1”,nu ? dl.manager privat şi-a pierdut de mult increderea şi respectul in faţa oamenilor.
  succes…

Adauga un comentariu