Magazin

Vezi ce spune psihologul Cristian Andrei despre atacurile repetate ale lui Gigi Becali la adresa Crudutei

Publicat: 16 ian. 2013
1

Doctorul Cristian Andrei a analizat conflictul dintre patronul Stelei, Gigi Becali si Daniela Crudu, iubita lui Mihai Costea, in emisiunea „Rai da’ buni” de la Antena 2, iar concluziile au fost surprinzatoare.

“Ea ar face bine sa nu replice, sa nu raspunda, pentru ca nu este parlamentar de nici un fel, este in meseria ei, poate sa vorbeasca prin prezenta ei. Chiar sunt curios, daca cei doi se intalnesc, cine transpira mai mult?”, au fost cuvintele celebrului psiholog spuse in emisiunea lui Mihai Morar de la Antena 2.

Cristian Andrei este de parere ca Gigi Becali face tot felul de afirmatii rautacioase la adresa asistentei lui Dan Capatos din motive intemeiate.

“Intotdeauna barbatii au fost agresivi cu femeile la care nu au nici o sansa. Al doilea lucru care trebuie stiut despre barbatii care nu au nici o sansa la o femeie este ca o barfesc foarte mult pe aceasta. Exact ala care spune ca a platit-o sa faca sex cu el, tocmai ala ar visa, saracul, dar n-a ajuns”, a mai punctat medicul.

Comentarii
  • ha ha ce tembel…de asta nu merge nimeni la psiholog la noi pt ca astia sunt mai nebuni decit pacientii. si eu daca as plati pe cineva cu ***0* euro pe luna as face la fel ca becali. ala e platit sa joace fotbal dar moare la prima cotitura. e prea supt…si nu mai are vlaga… il doare pe becali in basca de cruduta…dapai sa o mai plateasca pt sex…

  • Cristian Andrei tu de unde ti-ai luat diploma ?!
    DAca esti dus cu capul…sau esti pur si simplu prost, ai voie sa practici meseria de psiholog ?!!!!

Adauga un comentariu