Magazin

Vezi cele mai hot vedete care si-au aratat sfarcurile din greseala – GALERIE FOTO

Publicat: 05 nov. 2011

Pentru ca poarta bluze prea largi, nu sunt atente la plaja sau au haine transparente dar nu si-au pus sutienul, unele vedete arata mai mult decat vor. Iar daca fotografii sunt pe faza, imaginile apar imediat în presa. Vezi mai jos o selectie a cleor mai sexy vedete care si-au aratat sfarcurile.

Jennifer Lopez este una dintre cele mai fitoase vedete, care, chiar daca e super sexy, are grija sa nu arate prea mult cand apare în public. Totusi, din cauza bluzei largi, J.Lo i-a încantat pe toti cei prezenti cu… sfarcurile ei.
jennifer lopez

Avril Lavigne

Cantareata Avril Lavigne nu este extrem de sexy si nici obscena. Din pacate însa, cand a purtat un sutien prea mare la plaja, din cauza apei care l-a facut sa cada de pe ea, vedeta si-a aratat, involuntar, sfarcurile.

avril Lavigne

Nicki Minaj

Nicki Minaj este destul de ciudatica si se expune uneori mai mult decat ar trebui, dar în imaginea de mai jos, aparitia sfarcului nu a fost premeditata.

nicki minaj

Naomi Campbell

Oare nu s-o fi gandit si ea, ca daca are o bluza atat de transparenta, ar trebui sa poarte sutien?

naomi campbell

Eva Mendes

Frumusica, zambitoare, Eva Mendes nu stia ca în loc sa îi admire parul aranjat perfect, dintii stralucitori sau rochia, cei prezenti se uitau amuzati la sfarcul care îi iesise din rochie.

eva mendes

Comentarii
Adauga un comentariu