International

Vezi cele sapte cuvinte pe care Meghan Markle si Kate Middleton nu au voie sa le rosteasca

Publicat: 24 mart. 2019
1

Sunt multe reguli pe care trebuie sa le urmeze de cand Kate Middleton si Meghan Markle au intrat in Familia Regala britanica, iar Meghan deja a incalcat protocolul regal de mai multe ori. Pe langa toate regulile, se pare ca mai exista sapte cuvinte pe care ducesa de Sussex si ducesa de Cambridge nu au voie sa le rosteasca. Nimeni nu poate contesta faptul ca regalitatile nu sunt ca oamenii de rand. Locuiesc in palate si au cele mai elegante maniere. De asemenea, membrii Familei Regale au si un vocabular total diferit. Kate Fox, antropolog social si autoare, a dezvaluit pentru Mirror.co.uk ca exista sapte cuvinte pe care Kate Middleton si Meghan Markle nu mai au voie sa le pronunte de cand s-au casatorit cu printii lor.

Meghan Markle a avut parte de o petrecere surpriza. Iata cine a participat la eveniment – FOTO

Cele 7 cuvinte pe care Meghan si Kate nu au voie sa le spuna
 
Pardon. Cuvantul „pardon” este interzis cand vine vorba de vocabularul regalitatilor. Acesta trebuie inlocuit cu „scuze”.

Toaleta.  „Toaleta”, care vine din Franta, este un cuvant interzis la Casa Regala. In schimb, ducesele pot intreba unde este „baia”.

Parfum Acum, Meghan si Kate nu mai poarta „parfum”, ci „aroma (scent)”.

Ceai In Marea Britanie, gustarea de dupa-amiaza se numeste „ceai”. Insa la Palatul Buckingham se vorbeste despre „cina”.

Salon. Palatele au multe camere, insa niciuna nu se numeste „salon” sau sufragerie. Ei aleg sa se retraga in „camera de zi”. De asemenea, in camera lor de zi nu exista canapele, ci doar sofa si tronuri.

Elegant. Cele doua ducese nu au voie sa spuna despre ele ca sunt elegante. In schimb, pot zice ca sunt inteligente.

Desert. Regalitatile nu au niciodata desert dupa masa, ci budinca

Adauga un comentariu