Celebritati

Vezi cine este castigatorul Eurovision 2019 si ce orientare sexuala are – FOTO/VIDEO

Publicat: 20 mai 2019

Castigatorul Eurovision 2019 este Duncan Laurence! Este cea de-a cincea victorie a Olandei de pana acum.

Duncan Laurence are 25 de ani, dar este deja foarte cunoscut in toata lumea, artistul si-a programat deja un turneu european. A urmat cursurile scolii Rock Academy din Tilburg, una dintre cele mai prestigioase scoli de acolo.

Vezi si: Iata ce a facut Feli Donose. Fanii au ras in hohote

Olanda a facut o impresie foarte buna pe toata durata concursului Eurovision de anul acesta, iar in final au primit trofeul cel mare. Duncan Laurence a interpretat piesa «Arcade», iar performanta sa vocala a convins juriul si publicul sa-i ofere prima pozitie in topul concursului, astfel ca, in 2020, Eurovision se va desfasura in Olanda.

Dupa ce a terminat facultatea, el si-a infiintat o trupa alaturi de un prieten si s-au bucurat de succes. De curand, in cadrul unei conferinte de presa, el a recunoscut faptul ca este bisexual si nu se simte deloc jenat de acest lucru, si in fond nici nu ar avea de ce.

„Acum cativa ani am iesit si am spus ca sunt bisexual! A fost cel mai bun lucru pe care l-am facut in viata mea. Nu pentru ca nu pot sa aleg intre fete si baieti… Pur si simplu, alegerea mea este clara. Ma indragostesc de o persoana, iar acum ma simt norocos ca am gasit-o! Sunt mai mult decat un artist, sunt o persoana, sunt o fiinta vie, sunt bisexual, sunt muzician! Si sunt mandru ca am sansa sa arat ce sunt si cine sunt. Iubesc oamenii si ii iubesc pentru ceea ce sunt!”, spune Duncan.

Adauga un comentariu