Magazin

Vezi cu ce blonda a petrecut Botezatu de ziua lui – FOTO

Publicat: 05 dec. 2011
Nu este Bianca, nu este Simona Gherghe, nici macar Denisa Nechifor. Dar fata care „a pus mana” pe Botezatu, de ziua acestuia, este blonda si extrem de frumoasa!
Atrage fetele frumoase ca un magnet. Chiar si acum, cand a implinit 45 de ani. Si nu numai ca nu-si arata varsta, dar a ramas acelasi burlac dorit de frumusetile autohtone. Petrecerea a avut loc intr-un club bucurestean, iar Botezatu, inconjurat de concurentele de la Next Top Model, a primit cadouri si felicitari de la toti apropiatii.
„Am primit o bicicleta de 7.000 de euro, o excursie in Vietnam si Cambodgia, tablouri, un ceas foarte scump si mai multe bijuterii cu diamante”, a declarat Catalin Botezatu pentru Libertatea.
L-au pupat si au ciocnit un pahar cu sampanie cu el Joshua si Ciro Castellano, Tania Budi, Mihai Albu, Denisa Nechifor, Ramona Gabor si zeci de fete frumoase. Insa dintre toate, Bote a avut ochi numai pentru una. Blonda, zambitoare, pusa pe distractie si foarte, foarte frumoasa. A dansat cu ea, a tinut-o in brate, au ciocnit impreuna o cupa cu sampanie si chiar au dansat in vazul tuturor.
Comentarii
Adauga un comentariu