Actualitate

Vezi cum a decurs Ziua Imnului National la Iasi – GALERIE FOTO

Publicat: 29 iul. 2013

Astazi, incepand cu ora 9:00, iesenii s-au adunat, cu mic cu mare, in Piata Tricolorului din fata Prefecturii Iasi, unde au fost organizate mai multe manifestari ocazionate de sarbatorirea unui eveniment important pentru toti romanii, anume Ziua Imnului National. Aici a avut loc o parada la care au participat militari si jandarmi, o ceremonie religioasa, iar alesii locali prezenti la eveniment au rostit cateva discursuri.

Comentarii
  • titlul este gresit: unde sunt iesenii adunati cu mic cu mare? Caci se vad mai multe oficialitati decat spectatori? Iar in ceea ce priveste reprezentarea oficiala, a fost undeva a fundului….primar nema, general nema…fiecare si-a trimis inlocuitorii. Oras tratat cu fundu’, Asta trebuia sa fie titlul!

    • pai romanii sunt nationalisti doar cand le da primarul mici sau sarmale gratis… daca nu, stau acasa si se uita la happy hour si acces direct sau, mai rau, daca sunt pensionari se plimba de-ampulea cu autobuzul ca doar au gratuitate.

  • am fost si eu acolo,recunosc ca am fost impresionata intr-un mod placut.a fost prima data cand am participat la o astfel de ceremonie.daca nu ati vazut niciodata,se merita sa fiti prezenti la urmatoarea defilare.

Adauga un comentariu