Magazin

Vezi cum arata iubitul ideal pentru Iuliana Luciu

Publicat: 02 nov. 2012
1

Chiar daca lucreaza la televiziuni concurente, surorile Luciu impart aceeasi casa si n-au nici un secret una fata de cealalta. Cel putin asa sustine Iuliana, care de cand s-a despartit de Razvan, fostul iubit, s-a mutat cu Nicoleta, Zsolt si copiii lor.

E toamna schimbarilor pen­tru Iuliana Luciu. Du­pa ce a trecut de la o televiziune la alta, devenind asistenta Simonei Gherghe la “Acces direct” (Antena 1), brunetica de 25 de ani a pus punct relatiei cu cel care i-a stat alaturi in ultimii sase ani.

De atunci, s-a mutat cu sora ei si strange de zor bani pentru propria casa. “Stau cu Nicoleta, dar imi doresc sa ma mut singura si cat de curand asta voi face. Vreau sa imi iau un apartament, insa mai am de strans bani”, ne-a marturisit ea. Iuliana spune ca n-o duce mai greu financiar de cand e singura, pentru simplul motiv ca fostul iubit n-a intretinut-o, cum s-ar putea crede.

“Pe mine nu m-a intretinut nimeni niciodata si nici nu se va intampla acest lucru. Tot ce am mi-am luat singura. Sunt o fata independenta si nu sunt cheltuitoare din fire. Imi castig singura existenta de la 16 ani”.

Vrea un barbat destept si cu simtul umorului

Desi adora copiii si sta intr-o casa in care se aud patru glascioare de pitici, Iuliana ne-a marturisit ca nu-si doreste la fel de multi urmasi ca sora ei mai mare, Nicoleta, ci unul singur.

“Cand voi intalni omul potrivit, o sa-mi intemeiez o familie si o sa avem impreuna un copil”, spune, sigura pe ea, bruneta. Cat despre omul potrivit, Iuliana a trasat cateva calitati pe care este musai sa le aiba cel care vrea s-o cucereasca: “Imi doresc sa am langa mine un barbat destept, cu simtul umorului, care sa ma faca sa simt ca sunt cea mai importanta persoana din viata lui”.

Ea si-a convins sora sa mearga la «Dansez pentru tine»

Iuliana Luciu, care a participat la “Dansez pentru tine” in 2010, spune ca ea este cea care si-a convins sora mai mare sa intre in concurs. “Chiar eu am reusit sa o conving sa participe la aceasta emisiune si cred ca se descurca minunat. Ma bucur foarte mult pentru ea”, ne-a marturisit vedeta Antenei 1. Ramane de vazut daca Iuliana va avea voie sa mearga in platoul televiziunii concurente pentru a-si sustine sora…

«Vorbesc aproape in fiecare zi cu tata si il ajut atat cat pot»

De-a lungul timpului, s-a scris pe larg despre faptul ca surorile Luciu au o relatie tensionata cu tatal lor, Ion Luciu. Familia lor s-a destramat tocmai din pricina barbatului, care are o problema cu bautura. Iuliana spune insa ca acum si ea, si Nicoleta s-au mai “inmuiat” si isi sustin financiar parintele: “Eu vorbesc cu tata aproape in fiecare zi si il ajut atat cat pot, iar Nicoleta ii plateste intretinerea si ii da bani de cate ori are nevoie”.

Sursa: libertatea.ro

Adauga un comentariu