Magazin

Vezi cum poti slabi mancand prajituri

Publicat: 16 iul. 2012
1

Compania britanica Klever Kalories a scos pe piata o prajitura care nu doar contine putine calorii, dar si ingrediente care ajuta metabolismul sa le arda pe acestea foarte rapid.

Reteta prajiturilor inspirate din patiseria italiana are in componenta sa o combinatie de ingrediente naturale folosite la unele batoane pentru slabit si bauturi energizante. Potrivit mediafax, printre acestea se numara L-carnitina, guarana, ceai verde, care ofera metabolismului un impuls si creste temperatura corpului.

Astfel, intreaga prajitura are 110-150 de calorii si se regaseste in mai multe sortimente, cu cocos, crema de vanilie, miere, caise, varietati de tiramisu, ciocolata si crema de zahar ars. Pe viitor compania Klever Kalories, condusa de o fosta contabila intentioneaza sa diversifice gama de produse.

Desi compania spera ca aceasta prajitura sa fie o varianta pentru slabit pentru femeile foarte ocupate, experta in nutritie, Charlotte Stirling-Reed, le-a avertizat pe femei sa fie atente daca vor incerca aceste prajituri, ca “nu exista o pastila minune care sa te faca sa slabesti”. Nutritionista le-a sfatuit pe femei sa se pastreze in forma fizica buna “printr-o dieta echilibrata si prin activitate fizica”.

Adauga un comentariu