Magazin

Vezi cum va fi vremea in weekend

Publicat: 14 mai 2011

Daca ploile si vremea rece din ultimele zile ne-au dus cu gandul mai degraba la toamna decat la primavara, anotimp in care ne aflam, iata ca in sfarsit meteorologii ne dau vesti bune. Se incalzeste si va fi soare.

Asadar, ziua de sambata va fi una calda si frumoasa in aproape toata tara, cu temperaturi care vor atinge 27 de grade Celsius.

Vor mai fi cativa nori si conditii de ploaie, dupa-amiaza, in centrul, sudul si sudestul tarii.

Locuitorii din vestul Olteniei vor avea parte de cele mai ridicate temperaturi: 26-27 de grade. Si doborgenii au parte de ore insorite mai ales in prima parte a zilei, pentru ca dupa amiaza se vor aduna norii si sunt asteptate ploi.

Daca vreti sa mergeti la mare, trebuie sa stiti ca pe litoral maximele vor atinge 20 de grade. Si la munte vremea se incalzeste, dar la pranz sunt posibile ploi cu fulgere si tunete. Vantul va sufla slab, dar pe durata ploilor s-ar putea sa aiba unele intensificari.

In Bucuresti, sambata, va fi mult soare si cald. Nu sunt anuntate ploi iar maxima va atinge 25 de grade.

Si duminica vom avea parte de o zi insorita si mai calduroasa decat cea de sambata. In Banat, Oltenia si sudul Munteniei, se vor inregistra chiar si 29 de grade.

Bucurestenii vor avea parte duminica de o maxima de 26-27 de grade. Dupa amiaza apar cativa nori dar nu vor aduce nicio ploaie.loading...

Adauga un comentariu