Actualitate

Vezi la ce ajuta extractul de soc negru

Publicat: 07 mai 2014
1

Orice parinte isi doreste sa-si protejeze copiii de virusi, infectii sau bacterii. Sambucol pentru copii este un supliment alimentar destinat copiilor, o formula speciala cu extract natural de soc negru si imbunatatita cu vitamina C.

Acest sirop cu un gust foarte placut are la baza extractul de soc negru (Sambucus Nigra) si un continut ridicat de flavonoizi.In interiorul organsimului, exista un mecanism de protectie pe care-l numim sistem imunitar, fiind conceput pentru a ne proteja de milioanele de bacterii, toxine si virusuri, gata sa ne invadeze organismul. O vindecare completa a fost remarcata in 2-3 zile, la aproximativ 90% din pacientii care au fost tratati cu Sambucol minerale si antioxidanti) si bogata in zahar si alimente procesate pot avea un sistem imunitar deficitar. Sambucol a redus semnificativ durata gripei tip A cu aproximativ 4 zile. Sambucol a avut o eficacitate de cel putin 99,9%  in inhibarea virusului H5N1. Sambucol a avut o eficacitate de cel puÈ›in 68.37%  in combaterea tulpinii H1N1, cea care a provocat pandemia de gripa porcina.

Avand in vedere mediul in care traim, sunt permanent inconjurati de astfel de amenintari, motiv pentru care  sanatatea sistemului imunitar, mai ales la copii,  necesita o atentie deosebita.

Virusurile gripale reprezinta  amenintarea cea ma frecventa pentru sistemul imunitar al copiilor, desi este vorba de o particula minuscula, patrunde in celulele organsimului nostru. Rinovirusul este marele vinovat, fiind extrem de contagios. Virusul se propaga in aer prin particule fine atunci cand o persoana tuseste, stranuta sau vorbeste. Se propaga si prin contactul mainilor cu o persoana purtatoare a virsului, sau prin folosireaunor obiecte comune. In astfel de situatii copiii sunt si mai expusi riscului de a lua virusul. Din aceste motive, administrarea siropului Sambucol este imperios necesara.

Metodele de preparare unice conserva si maximizeaza beneficiile naturale asupra sanatatii ale socului negru pentru stimularea sistemului imunitar. Cercetarile clinice au dovedit ca Sambucol este eficient in reducerea duratei si diminuarea simptomelor gripei tip A, B si  tulpinilor de origine animala. Sambucol a avut o eficacitate de cel putin 68.37%  in combaterea tulpinii H1N1, cea care a provocat pandemia de gripa porcina.

Sambucol for Kids este disponibil pe www.farmablu.ro si in farmaciile Partenere.

www.sambucolromania.ro

Adauga un comentariu