Cancan ultimă oră

Viața bate filmul în cazul Biancăi Drăgușanu. Blondina s-a împăcat cu fostul soț?

Publicat: 26 mart. 2020

Încurcate mai sunt căile dragostei, însă Bianca Drăgușanu și Alex Bodi știu cum mereu cum să iasă din orice situație. După ce s-au despărțit la notar, acum sunt din nou împreună! Cei doi s-au sărutat în direct, în fața publicului. În urmă cu doar ceva timp, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi ajungeau în fața notarului pentru a rupe în mod oficial căsnicia lor, însă lucrurile nu s-au terminat nicicum, iar în aceste momente sunt din nou împreună. Bianca Drăgușanu este gată să-i mai dea o nouă șansă bărbatului de care e îndrăgostită și să-l facă pe aceasta să repere lucrurile pe care le-a stricat, după cum spune chiar ea.

”A început să facă niște lucruri datorită faptului că eu am fost dezamagită de anumite acțiuni ale lui. Sunt mai scepetică în momentul ăsta. Dacă are sentimente reale pentru mine știe ce trebuie să facă”, a spus ea în direct la o emisiune TV.

Alex Bodi este de acord cu condiția impusă de Bianca Drăgușanu, aceea e a repara ce a stricat și chiar regretă că a ieșit în mod public și a declarat mai multe lucrurile mai puțin plăcute despre ea. Întrebată ce se va întâmpăla mai departe cu relația lor, mai în glumă mai în serios, Bianca Drăgușanu a afirmat că e posibil că fostul ei soț, cel cu care este acum, să o ceară din nou de neveastă.

”Urmează să mă ceară din nou în căsătorie”, a spus ea.

”Mi-am asumat și îmi pare rău. Fac într-un fel și repar lucrurile”, a spus Alex Bodi.

Cei doi sunt pe drumul cel bun și pentru a arăta acest lucru în fața tuturor, nu s-au sfiit și s-au sărutat așa cum o făceau și înainte să semneze actele de divorț.

Adauga un comentariu