National

Viata lui Teo Trandafir tine de noroc si de voia lui Dumnezeu

Publicat: 30 mart. 2011
1
Fosta realizatoare tv Teo Trandafir a fost din nou operata, iar medicii de la Spitalul AKH din Viena sunt rezervati in privinta evolutiei bolii. Prof. dr Sorin Simion, seful Clinicii de Chirurgie a Spitalului Colentina, este de parere ca starea fostei moderatoare TV este foarte proasta, considera ca deplasarea in strainatate i-a facut rau si spune ca ar fi acceptat sa o opereze daca ii cerea ajutorul. 
„Consider ca starea lui Teo este foarte proasta si ca prin evaluarile permanente – scooring – si tomografii se puteau anticipa eventualele complicatii. In acest moment, riscul major il reprezinta posibilitatea aparitiei leziunilor vasculare sau a unui soc septic”, a declarat, pentru ziarul „Ring”, prof. dr Sorin Simion.
„Secretomania din jurul cazului ei a fost daunatoare. Nu se stie ce analize i s-au facut la Elias, dar, categoric, putea fi operata de medicii de acolo. Puteam sa o operez si eu, si multi alti colegi de-ai mei din alte spitale, deci exista alternativa si poate ca sansele ei erau mai mari. Deplasarea la Viena nu i-a facut bine. Cu fiecare operatie noua îi scad imunitatea, puterea de refacere a organismului si de reactie la tratament. Viata ei tine de noroc si de voia lui Dumnezeu”, sustine chirurgul.

 

Adauga un comentariu