Secretele istoriei

Viata Printului George se va schimba radical dupa ce va implini 12 ani. Ce reguli va trebui sa respecte

Publicat: 29 iul. 2018
3

Kate Middleton si printul William au dezvaluit ca au incercat sa ii ofere printului George o viata cat mai normala, insa dupa ce va mai creste, cel mai probabil de la varsta de 12 ani, viata micului print George se va schimba radical.

Micul print George va fi nevoit sa urmeze exemplul tatalui sau,  printul William, care spre deosebire de fratele lui mai mic, printul Harry, este nevoit sa respecte mai multe reguli, fiind al doilea mostenitor al coroanei britanice, in ordinea sucesiunii la tron, dupa tatal lor.

Pana la varsta de opt ani va trebui sa poarte pantaloni scurti. Dupa ce va implini aceasta varsta, va avea voie sa apara in public in pantaloni lungi, ceea ce va simboliza faptul ca a crescut.

De asemenea, el nu va avea voie sa pastreze cadourile primite de la public. De la varsta de 12 ani nu va mai avea voie sa calatoreasca impreuna cu tatal lui, printul William. Aceasta regula tine de o traditie veche care spune ca doi mostenitori directi ai tronului nu au voie sa zboare impreuna in acelasi avion. A fost introdusa pe vremea cand zborurile nu erau asa de sigure ca acum. De asemenea, i se va interzice sa dea autografe, potrivit libertateapentrufemei.ro.

Adauga un comentariu