Magazin

Viata sexuala a Rihannei, subiect de carte

Publicat: 28 ian. 2011

Rihanna se afla in pragul unui nou scandal, legat de data aceasta de orientarea sa sexuala, dupa ce o tanara a dezvaluit ca a avut o aventura cu celebra cantareata americana si promite chiar ca va scrie o carte despre asta.

Odata devenite celebre pe toate meridianele, micile incidente din viata vedetelor de talia Rihannei devin obisnuite, deseori acestea trezindu-se surprinse in ipostaze nu tocmai laudabile de catre jurnalisti si nu numai.

Dupa recentul scandal, in care chipul sau aparea in revistele de pretutindeni tumefiat de loviturile fostului sau iubit, Chris Brown, iata ca Rihanna se confrunta acum cu o noua unda de informatii picante, privitoare la viata sa personala, precizeaza Solo Spettacolo.

De aceasta data, este vorba de o poveste care pune sub semnul intrebarii orientarea sexuala a artistei, intrucat o anumita Tajah Burton, fotomodel fara prea mare succes in America, sustine ca ar fi avut o relatie cu Rihanna, dar nu prima de acest fel din viata artistei.

In acest context, Burton intentioneaza sa publice cat de curand o carte intitulata „Low Down Dirty Shame„, in care descrie cu lux de amanunte relatia, precizeaza sursa citata.

Faptul ca multi artisti opteaza pentru o viata sexuala ambigua nu este tocmai o noutate, fie pentru ca sunt cu adevarat indecisi, fie pentru ca jocul acesta ii ajuta sa devina mai interesanti si mai incitanti pentru publicul de ambele sexe, astfel incat cartea cu pricina nu pare sa aduca cine stie ce surpriza in randurile fanilor Rihannei, noteaza presa internationala.loading...

Comentarii
  • • Bre, asta e ziarul pentru Iasi sau e Cancan? Ce stiri despre Iasi sunt astea? Ce ne intereseaza pe noi toate necunoscutele astea? In loc sa faceti reportaje prin oras, stati cu kurul pe scaun si copiati nimicuri de pe net….. Halal gazetarie…

Adauga un comentariu