Software & Hardware

Viber poate fi instalat pe Windows si Mac

Publicat: 10 mai 2013
5
Viber, aplicatia de mesagerie si telefonie mobila realizata cu ajutorul internetului, se extinde si vrea sa devina un rival pentru Skype, prin prezentarea a doua programe destinate sistemelor de operare Windows si OS X de pe Mac-uri, scrie adevarul.ro. 
Saptamana aceasta, Viber a actualizat aplicatiile pentru Apple si Android, dar s-a lansat si pe desktop. Miscarea a venit pe fondul extinderii plajei de clienti, care a ajuns la 200 de milioane de utilizatori, dupa cum a declarat CEO-ul companiei, Talmon Marco. De asemenea, jumatate dintre acestia sunt activi si s-au autentificat in serviciu in ultima luna. 
Versiunea pentru desktop aduce si apeluri video, o noutate fata de celelalte versiuni ale Viber de pana acum. De asemenea, putem trimite mesaje de pe calculator, iar utilizatorii pot transfera conversatiile din telefon pe computer si invers. Mesajele apar in toate aplicatiile deschise, indiferent de dispozitiv. In momentul cand raspundem pe mobil, varianta pentru desktop nu va mai alerta utilizatorul de noi mesaje. 
Pentru a-l instala pe calculator trebuie sa aveti deja instalata aplicatia Viber pe unul dintre dispozitivele voastre mobile. Dupa initializarea instalarii, veti introduce numarul de telefon cu care v-ati inscris in Viber si sa asteptati codul de confirmare pe telefon. 
Adauga un comentariu