Cancan ultimă oră

Vica Blochina, motivul pentru care Pițurcă nu mai vorbește cu Reghecampf? Dezvăluirile fostei soacre a lui Laurențiu: ,,S-a lăudat că umblă cu iubita antrenorului”

Publicat: 24 oct. 2021
Laurențiu Reghecampf divorț
Laurențiu Reghecampf a antrenat Steaua dar a și jucat pentru echipa lui Becali

Laurențiu Reghecampf și Victor Pițurcă sunt două personaje importante din fotbal care au o relație foarte proastă de mai bine de 20 de ani.

Victor Pițurcă nu-l are la inimă pe Laurențiu Reghecampf încă de pe vremea când acesta îi era elev la Steaua București. Se întâmpla în anul 2000, atunci când Reghe era unul dintre mijlocașii cei mai în formă din campionatul României. Totuși, odată cu venirea lui Piți la Steaua, Reghecampf a fost nevoit să plece de la echipă.

Fosta soacră a lui Reghecampf: ”A venit foarte supărat și a anunțat-o pe Mariana că a fost dat afară de la Steaua”

În 2012, la 4 ani de la divorțul lui Reghecampf de prima soție, Mariana, fosta soacră a antrenorului a dezvăluit presei că Reghe a fost dat afară de la Steaua după ce s-ar fi lăudat în vestiar că a avut o relație cu Vica, fosta amantă a antrenorului.

„Povestea s-a petrecut exact în perioada în care Mariana și Laurențiu s-au mutat în cel de-al doilea apartament, în București.

Îl mobilaseră după revistă și totul mergea perfect. Într-o zi, Laurențiu a venit acasă de la antrenament, foarte, foarte supărat și a anunțat-o pe Mariana că a fost dat afară de la Steaua.(…)

La un timp, Mariana a descoperit motivul pentru care Laurențiu a fost dat afara de la Steaua.

Îmi aduc aminte că Reghecampf s-a lăudat față de colegii lui că umblă cu Vica, iubita lui Pițurcă, și băieții s-au dus și l-au reclamat, l-au pârât, adică, la Pițurcă – el era antrenorul lor atunci. Pentru motivul ăsta a fost dat afară. Lăcătuș era căpitan de echipă și el i-a zis lui Piturca. Această Vica era și ea tânără și probabil că Pițurcă era îndrăgostit și nu i-a picat bine să afle că Laurențiu are treabă cu ea”, a povestit Otilia Boldea, fosta soacră a lui Laurențiu Reghecampf.

Reghecampf susține că adevărul e cu totul altul: ”Pițurcă mi-a spus să nu mai vorbesc cu Giovani”

Laurențiu Reghecampf a explicat și el condițiile în care s-a despărțit de Steaua în 2000, însă a spus că totul s-a tras de la conflictul pe care frații Becali îl aveau în acel moment cu Victor Pițurcă.

”A venit Victor Pițurcă antrenor la Steaua, în momentul în care era certat cu Giovani Becali. E aceeași poveste ca la Dănciulescu, eu eram impresariat de Becali. Și am fost împrumutat la Litex pentru 6 luni. Am câștigat cupa și campionatul în Bulgaria, după care am plecat în Germania.

Eu am fost chemat de Pițurcă să reînoiesc contractul, dar să nu mai vorbesc cu Giovani sau cu Victor. Și n-am făcut lucrul ăsta. Eu nu spun că este rău Pițurcă, dar este un om care are niște principii și nu trece peste chestiile astea”, a mărturisit Laurențiu Reghecampf în urmă cu câțiva ani.

Piți a refuzat să dea mâna cu Reghe după un meci în Arabia

Indiferent care ar fi adevărul, Pițurcă nu l-a mai avut niciodată la inimă pe Reghecampf. La un moment dat, cei doi s-au înfruntat într-un meci din campionatul Arabiei Saudite, iar la final, Laurențiu a venit să-i strângă mâna lui Victor. Atunci, acesta a făcut un gest șocant: s-a întors cu spatele și a plecat.

„Fix cum a povestit Reghecampf a fost, a venit să dea mâna cu mine şi i-am întors spatele. Nici nu-mi dau seama cum de a îndrăznit să vină să dea noroc cu mine. Eu am anunţat că nu vreau să am de-a face cu el şi cu nevastă-sa, care înţeleg că vorbeşte despre mine, deşi nu ştiu dacă are ceva în comun cu fotbalul. Ei sunt obişnuiţi ca în România, unde există oameni fără caracter, care azi se înjură, se scuipă, iar mîine sunt de gât. Eu nu sunt aşa. Reghe a fost jucătorul meu, l-am luat în lotul pentru Campionatul European de tineret deşi nu jucase deloc, am avut o relaţie OK cu el, dar cum a ajuns să aibă două rezultate bune a şi început să jignească”, a recunoscut Pițurcă în 2015.

 

Interesant este că Vica Blochina a devenit, ulterior, o bună prietenă a cuplului Reghe-Prodan. Aceasta a fost de mai multe ori acasă la cei doi și a postat de acolo fotografii pe conturile ei de socializare.

Adauga un comentariu