Cancan ultimă oră

Vica Blochina, operată de urgență! Ce s-a întâmplat

Publicat: 27 feb. 2020

Vica Blochina trece printr-o perioadă grea. Ea va fi operată de urgență, după ce a ajuns la spital din pricina unor dureri crunte.

Vica Blochina, operată de urgență. Ce a pățit vedeta
Vica Blochina s-a confruntat cu dureri mari la un picior și a mers de urgență la Spitalul Universitar din Capitală, îngrijorată de ce ar putea avea. Acolo ea a aflat că are piciorul rupt, deși nu a avut absolut niciun accident. După mai multe investigații și radiografii, medicii au decis că trebuie să sufere o intervenție chirurgicală.

Fosta balerină este o fire foarte activă și face mult sport. Ea aleargă zilnic, însă se pare că la ultima ieșire în parc lucrurile nu a fost deloc roz. Atunci a început să simtă o durere cruntă la un picior, însă nici pe departe nu se gândea că este vorba despre o ruptură.

„Vica aleargă zilnic în zona Parcului Carol I și după o tură a simțit dureri mari și nu a mai putut pune piciorul în pământ. A decis să meargă la spital pentru că durerile s-au acutizat, iar acolo a aflat că are piciorul rupt.

Nu i-a venit să creadă pentru că nu a avut vreun accident, nu a căzut astfel încât să se producă o fisură atât de mare, așa cum a apărut pe radiografie. Medicii au decis să o opereze pe Vica”, au povestit persoane apropiate de Vica Blochina, potrivit celor de la click.ro.loading...

Adauga un comentariu