Local

Vicepresedintele Constantin Adascalitei s-a casatorit – FOTO, VIDEO

Publicat: 30 apr. 2012

@ Constantin Adascalitei, vicepresedintele Consiliului Judetean Iasi, a spus ieri adio burlaciei @ Adascalitei s-a cununat civil cu medicul stomatolog Cosmina Codreanu @ Saptamana viitoare va avea loc cununia religioasa, la Manastirea Galata

Constantin Adascalitei, vicepresedintele CJ Iasi, a spus ieri adio burlaciei. Reprezentantul autoritatii judetene (45 ani) s-a cununat ieri civil cu medicul stomatolog Cosmina Codreanu (32 ani). Cei doi s-au prezentat in fata Ofiterului Starii Civile pentru a-si uni destinele, alaturi de nasii Marius si Madalina Bodea. La fericitul eveniment au participat rudele si prietenii lor. Printre invitati s-au numarat comisarul de politie Mihai Pintilei, cativa primari din judet, fostul general SRI Tiberiu Simion, dar si alte figuri politice iesene. Dupa cununia civila, cuplul a petrecut, alaturi de cateva zeci de invitati, la un restaurant din zona Bucium. Cununia religioasa va avea loc in cursul saptamanii viitoare, la Manastirea Galata. „Sunt emotii controlate. Este un eveniment fericit din viata noastra si ne bucuram ca ii avem alaturi pe cei dragi noua. Cred ca cel mai important lucru din viata nostra este legat de impacarea spirituala din sanul familiei. Sper ca de acum lucrurile sa intre pe un fagas normal, vrem sa fim fericiti impreuna, iar de acum ne dorim si un copil”, a spus vicepresedintele Constantin Adascalitei.

Vicepresedintele CJ a cunoscut-o pe Cosmina Codreanu in toamna anului trecut, cerand-o de sotie chiar de 8 martie, zi care a coincis si cu aniversarea ei. „Nu am stabilit inca unde vom petrece luna de miere. Este o perioada destul de incarcata pentru amandoi, nu am avut timp sa ne gandim si la acest aspect. Vom vedea in perioada urmatoare”, a adaugat Constantin Adascalitei.

Acesta se afla la a doua casnicie. Din prima, intre 1987 si 2010, are doi copii, Constantin jr. si Marius.

Comentarii
Adauga un comentariu