Actualitate

Viceprimarul a ajuns de rasul vecinilor! Iata ce s-a intamplat la imensa vila din Bucium – FOTO

Publicat: 22 mai 2015

@ Edilul iesean a intrat in conflict cu vecinii sai din zona Bucium din motive cat se poate de jenante @ Oamenii ii bat obrazul viceprimarului pentru ca a incercat sa ii pacaleasca pe localnici de o suma modica, iar pentru asta s-a folosit de relatiile si de functia sa

Viceprimarul orasului Pascani a ajuns de rasul vecinilor. Acestia ii bat obrazul lui Vasile Axinte dintr-un motiv jenant pentru edil. Totul s-a intamplat in zona Bucium din Iasi, acolo unde alesul local are un domeniu de vis, cu doua vile si un teren urias. In urma cu mai multi ani, localnicii care s-au mutat in imobilele de pe strada Ciprian Porumbescu au pus mana de la mana pentru finantarea unor proiecte de extindere a retelei de apa si a celei de gaze naturale pentru ca, pana atunci, aceste utilitati nu existau in zona. Oamenii s-au inteles sa contribuie fiecare la plata cheltuielilor, asa cum s-a si intamplat. Anul trecut insa, odata cu inaintarea constructiilor la uriasa vila a viceprimarului din Pascani, acesta a vrut sa se racordeze si el la retelele de utilitati. Vecinii i-au cerut si lui cota parte din cheltuieli, insa acesta a refuzat.

Citeste si: Cosmar in lumea bogatilor! Iata cum se locuieste intr-o zona de lux a Iasului

„Noi am finantat tot proiectul de racordare la reteaua de apa, incepand de la strada principala si pana in acest punct. S-a platit inclusiv taxa de racordare la reteaua ApaVital si exista avizul operatorului. In octombrie anul trecut, Vasile Axinte a vrut sa se racordeze si el la retea. I-am transmis ca o poate face, dar sa plateasca si el partea din bani care ii revine. Nu a fost de acord si s-a folosit de functia sa ca sa faca toate lucrurile astea. Sa ii fie rusine pentru ca trebuie sa plateasca doar 2.600 de lei, nu e o suma mare pentru el tinand cont de marimea casei pe care o are. Acum face acelasi lucru si la conducta de gaz, care a fost platita tot de noi. Noi avem absolut toata documentatia care ne da dreptate, dar el incalca legea si se foloseste de relatiile pe care le are”, spune Liviu, iesean ce locuieste in zona Bucium.

Are doua vile de lux, dar nu plateste cheltuielile comune

Practic, locatarii de aici au platit pentru un proiect de extindere a retelei de apa pe o lungime de circa 2 km, iar cheltuielile au ajuns la circa 750 milioane lei vechi. In cazul conductei de gaze naturale, extinderea la reteaua de distributie s-a facut pe o lungime de 1,6 km, tot din banii riveranilor.

Vecinii viceprimarului din Pascani ii bat obrazul acestuia, scotand in evidenta mai ales faptul ca acesta detine doua vile uriase numai in Iasi, iar cu toate acestea nu vrea sa contribuie la cheltuielile comune. „Nu ii este rusine pentru 2.600 de lei sa faca tot circul asta? Isi bate joc de oamenii care au lucrat la acest proiect pentru ca el isi permite sa plateasca cota care ii revine, dar se crede prea important sa o faca. El este viceprimar de PSD si vrea sa isi foloseasca influenta si relatiile. I-am spus ca ii dam noi banii, numai sa plateasca. Imaginati-va ca numai in vila si gardul de aici s-au bagat mii de tone de beton, iar in vila din Pietrarie alte mii de tone. Daca a reusit sa isi ridice aceste case cu salariul de viceprimar de 40 milioane lei, inseamna ca putea sa isi platesca si cota, nu sa se intepe abuziv si ilegal in conducta platita de noi”, mai spune un localnic din strada Ciprian Porumbescu. Vasile Axinte, viceprimarul orasului Pascani, nu a putut fi contactat pana la inchiderea editiei.

Comentarii
  • Ieseni – doar locuitorii orasului Iasi. Cei din alte localitati se denumesc dupa numele localitatii, adica – pascaneni, hirlauani … cind este posibil sa se formeze un derivat, fara a suna … ciudat, eventual (de ex., tirgu-frumuseni – pt. cei din Tirgu Frumos, sa spunem). Este evident ca s-a intentionat sa se creada ca este vorba despre un … iesean, in contextul actualei situatii a edililor din toate partile … Dar corectitudinea exprimarii realitatii este importanta. Poate, daca stirea era la BURSA BIRFELOR, as fi acceptat glumita.

  • minunata presa pe care o cetim ar face bine sa prezinte tate cazurile de o mare marlanie fara sa fie partinitoare…….sa bata moneda zilnic ……despre marlanile evidente pana ce enstitutziile statului intra pe fir…….asta daca au chef si trajere de suflet…

Adauga un comentariu