Local

Viceprimarul comunei Ciurea a fost implicat într-un accident feroviar. După impact a fugit de la fața locului – EXCLUSIV, FOTO

Publicat: 22 iul. 2022
Viceprimarul comunei Ciurea a fost implicat într-un accident feroviar. După impact a fugit de la fața locului - EXCLUSIV FOTO
Viceprimarul comunei Ciurea a fost implicat într-un accident feroviar

În urmă cu puțin timp viceprimarul din Ciurea a fost implicat într-un accident feroviar. Din primele informații deținute de BZI, se pare că viceprimarul conducea mașina primăriei și a intrat în coliziune cu un tren, la o trecere cu nivel de cale ferată.

După accident, viceprimarul a fugit de la locul accidentului și a mers la primărie, iar când a venit poliția, acesta s-a închis în birou.

„La data de 21 iulie a.c., polițiștii Poliției Transporturi Iași au fost sesizați prin apel unic de urgență 112, cu privire la o tamponare ce a avut loc la trecerea la nivel cu calea ferată, din comuna Ciurea între un tren și un auto.

În urma evenimentului rutier nu au rezultat victime omenești.

Atât conducătorul auto cât și mecanicul de locomotivă au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative.

Conducătorul autoturismului a fost sancționat contravențional conform OUG nr. 195/2002 și i s-a suspendat dreptul de a conduce autovehicule pentru 120 de zile pentru nerespectarea semnificației indicatorului „oprire la trecerea la nivel cu calea ferată dublă, fără bariere”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Iași.

Revenim cu detalii!
Comentarii
Adauga un comentariu