Actualitate

Viceprimarul Gabriel Surdu: „PDL este singura alternativa la guvernare”

Publicat: 14 mai 2014
1

Actualul viceprimar al municipiului Iasi, Gabriel Surdu, sustine ca alegerile europarlamentare, dar si scrutinul prezidential din toamna, pot aduce PDL din nou la guvernare. „Abordarea democratica si responsabila a unei politici coerente în folosul României a facut ca schimbarile în preferintele electoratului sa reflecte, în fapt, ca politica dusa de PDL este si va reprezenta alternativa la guvernare si câstigarea prezidentialelor cu candidatul Catalin Predoiu. Se pune întrebarea justa care au fost de fapt motivele ce au determinat orientarea electoratului spre PDL, cu depasirea în sondaje a PNL, partener al PSD, in cadrul Uniunii Social Liberale, si nu spre alte formatiuni politice aparute ca ciupercile dupa ploaie în dreapta româneasca. Am ales câteva exemple concrete în care PDL demonstreaza clar orientarea spre dreapta, fiind singurul partid capabil sa conduca tara spre redresare economica si cresterea nivelului de trai al românilor”, a spus Gabriel Surdu.

Citeste si: Participa la conferintele gratuite din cadrul Body Mind Spirit Festival Iasi !

Acesta a mai afirmat si care sunt motivele prin care PDL poate reprezenta o optiune in preferintele electoratului. „Atitudinea corecta fata de electorat si proprii membri ai PDL a fost alegerea presedintelui partidului, Vasile Blaga, prin sistemul competitiei interne a motiunilor si prin acelasi procedeu democratic al competitiei interne candidatul la presedentia României, in persoana lui Catalin Predoiu. Aceste activitati au determinat electoratul PDL sa înteleaga si sa aprecieze în acelasi timp ca în partid nu exista un singur candidat si ca modelul unic abordat de majoritatea partidelor românesti este total gresit, neîncadrându-se în democratia adevarata, statutara, ci în rezultatul firesc al baroniadei în politica. Combativitatea profesionista, calificata si argumentata în Parlament privind legile regionalizarii, parlamentarii protejati si altele atacate la Curtea Constitutionala sunt de referinta în a demonstra ca PDL este si face cu adevarat opozitie, aratând incapacitatea USL de a emite legi care sa respecte Constitutia Romaniei. Lista candidatilor PDL la europarlamentare nu cuprinde nepoti, sotii sau verisoare, ea este deschisa de Monica Macovei, cel mai bun raportor în Parlamentul European, simbol al luptei anticoruptie, continuata cu personalitati de marca ale politicii românesti: Theodor Stolojan, Traian Ungureanu si Marian Jean Marinescu. Faptele vorbesc si motiveaza atitudinea electoratului din ultimul sondaj, când se arata clar ca PDL este în crestere în preferintele electoratului”, a adaugat viceprimarul Iasului.

Sprijinirea tinerilor

Acesta a facut o remarca si despre candidatul PDL Iasi. „Catalin Morosanu, ieseanul care este practic ambasadorul tineretului si al sportului se remarca în permanenta ca un luptator pentru democratie, pentru PDL, partid care are în doctrina sa sprijinirea tinerei generatii, atât în procesul de învatamânt, cât si în crearea de locuri de munca, în crearea conditiilor pentru ca tinerii sa poata initia si dezvolta societati comerciale rentabile. Cetateanul care iese la vot trebuie sa cunoasca pozitia PDL si sa sprijine prin votul sau ca PDL sa fie reprezentat la Parlamentul European de cât mai multi europarlamentari. Datoria acestora este ca România si cetatenii ei sa prospere, calea sigura de integrare în marea familie a Europei unite”, a mai spus Surdu.

Citeste si: Femeile o platesc sa faca sex cu barbatii lor. Ramai masca daca afli motivul

Comentarii
Adauga un comentariu