National

Viceprimarul Ionita l-a actionat in judecata pe primarul Craciunescu

Publicat: 06 ian. 2010

Razboi deschis intre primarul Grigore Craciunescu si viceprimarul Ioan Ionita. De aceasta data, cei doi nu se vor lupta in primarie, ci chiar in sala de judecata. Nemultumit de faptul ca primarul i-a restrans atributiile, viceprimarul Ioan Ionita l-a actionat pe seful sau in judecata. „Este adevarat ca domnul viceprimar m-a dat in judecata pentru ca i-am luat din atributii. Este un lucru neobisnuit, poate singular in tara. Aici este vorba despre relatia dintre un sef si subaltern. Diferenta este ca primarul a fost ales de locuitorii municipiului, iar viceprimarul a fost desemnat de catre consilierii locali”, a declarat primarul Grigore Craciunescu. Fiind intrebat daca l-a actionat in judecata pe primar, Ioan Ionita a refuzat sa vorbeasca pe marginea acestui subiect. „Nu comentez nimic”, a raspuns sec viceprimarul Ioan Ionita. Totusi, in urma cu cateva luni, viceprimarul a declarat ca il va ataca pe cale legala pe edilul municipiului. „Voi ataca legal aceasta dispozitie a domnului primar de a-mi lua din atributii. Mai exact, voi ataca in contencios administrativ. Eu cred ca inainte de toate ar fi trebuit sa aiba o intalnire cu mine, ca intre barbati, si apoi sa recurga la aceasta masura. Asa cred ca ar fi fost corect. Nu cum m-am trezit eu, atunci cand am revenit din concediu, cu dispozitia pe masa, fara nici o explicatie”, a explicat viceprimarul Ioan Ionita in urma cu cateva luni.loading...

Comentarii
  • D-l Craciunescu uita niste lucruri elementare si de bun simt ,tot odata si anume,daca a ajuns conducatorul cetatii se datoreaza faptului ca ,pe langa cetatenii care l-au votat,un rol esential l-a avut sustinerea si campania din turul 2 facuta de catre PDL si oamenii lui ,pt.D-l Craciunescu !Unul dintre acestia este actualul vice(VIITOR PRIMAR)primar,care l-a ajutat pe D-l Primar,din toate punctele de vedere ,pt. a ajunge pe functie !CE USOR SI REPEDE SE UITA,INTR-ADEVAR,RECUNOSTINTA ESTE FLOARE RARA!Ce mai uita D-l Primar este ca,Consiliul Local,l-a validat in functie pe D-l Ionita, si nu Domnia Sa.Sa retina D-l Craciunescu ca CINE RIDICA SABIA,DE SABIE VA PIERI,sau uzitatul slogan de campanie,DE CE-I VA FI FRICA,NU VA SCAPA!

  • Bine afirmat de concitadinul pensionar,ce colaborara sa mai fie cand Primarul i-si lasa colaboratorul fara obiectul muncii ! CURAT BARBATESC,CURAT…..LEGAL! BINE CA SE RESPECTA PROTOCOALELE SI PARTENERIATELE DE ….CUMETRIE !!!

Adauga un comentariu