Eveniment-Social

Viceprimarul Vasile Munteanu lasa impresia ca s-a apucat de treaba

Publicat: 22 iun. 2011

Ieri, viceprimarul Vasile Munteanu, recent numit in functie, s-a gandit sa transmita iesenilor lista cu obiective ce va fi parcursa in perioada urmatoare. Bineinteles, declaratiile au fost optimiste, lasand impresia ca va rezolva cele mai grele probleme cu care se confrunta municipalitatea ieseana. „La RATP, asa cum am promis, incerc sa promovez o metoda moderna de conducere. Trebuie o cunoastere exacta a cheltuielilor pe fiecare sectie a RATP si sa vedem ce genereaza profit sau pierdere si in functie de aceasta analiza vom restructura sau vom moderniza sectia respectiva”, a precizat Vasile Munteanu.
Viceprimarul a parut preocupat si de Piata Hala Centrala, dar si de reparatiile sau curatenia din pietele iesene. Vrea sa scape si de mafia de aici, care comercializeaza produsele la un pret inaccesibil. Edilul ar dori si o parcare cu taxa la Ateneul Tatarasi, ceea ce ar insemna un venit in plus pentru institutie. „La Salubris avem doua mari probleme, deci problema curateniei, problema tarifelor, analiza structurii, deci a cheltuielilor in acest domeniu si problema cea mai delicata este problema cainilor comunitari. Speram ca pana in toamna sa terminam padocul de la Tomesti, care are 300 de locuri”, a adaugat Munteanu.
Viceprimarul mai vrea ca pe viitor ajutoarele date de municipalitate sa se faca sub forma de tichete valorice.loading...

Comentarii
  • Va rog sa curatati acei copaci de pe bulevardul Independenței si de prin spatele blocurilor din Iasi ale caror ramuri ajung in geamurile apartamentelor.

  • Aaaa, dl Munteanu, fostul profesor de socialism politic inainte de 89 caer ne pica la examen daca nu stiam cuvinterile tovarasului, a ajuns din nou viceprimar… Oare in ce tara traim??

Adauga un comentariu