Stiri si curiozitati

Victor Becali, atac la adresa Elenei Udrea dupa iesirea din inchisoare! „Nu am plecat in Costa Rica!”

Publicat: 18 ian. 2019

Victor Becali vorbeste, la cateva luni de la eliberarea conditionata, despre deciziile pe care le-a luat inainte de a intra in puscarie!

Victor Becali a  fost eliberat conditionat din inchisoare in luna octombrie a anului trecut, dupa ce si-a ispasit trei sferturi din pedeapsa atat in Dosarul Transferurilor, cat si in dosarul pentru mituirea judecatoarei Terceanu!

Victor Becali a spus totul despre puscarie!  ”Sunt impacat”

In varsta de 57 de ani, Victor Becali a stat adupa gratii nu mai putin de 54 de luni si a indurat acolo tot chinul unei detentii, conditii grele, perchezitii obligatori si multa munca. ”Prima noapte la puscarie a fost cea mai grea! Ne-am predat, ne-au cazat…inchisoarea nu este nici iadul pe pamant, dar nici o bucurie. Am lucrat la spalatorie, dar si la un atelier care se ocupa cu de toate”, a spus fostul impresar pentru gsp.ro!

Victor Becali a spus totul despre puscarie, dar a tinut sa arunce si cateva sageti catre cei care s-au sustras arestarilor, printre care si Elena Udrea! Cu o sinceritate dezarmanta, barbatul a precizat. ”Sunt impacat, din moment ce mi-am asumat  pedeapsa si m-am predat! Nu am plecat nici in Guatemala, nici in Costa Rica sau in alte destinatii exotice. Asta e…Nu m-am gandit niciodata sa fac asa ceva! Niciodata! Indiferent care ar fi fost pedeapsa”, a declarat Becali in gsp.ro. Citeste intreaga declaratie pe stirilekanald.roloading...

Adauga un comentariu