Actualitate

Victor Ciutacu, reacţie dură la adresa lui Klaus Iohannis: Înaltule, pe cadavre te-ai ridicat, pe cadavre te duci în cap!

Publicat: 02 apr. 2020

Jurnalistul Victor Ciutacu susține că gestul președintelui Klaus Iohannis de a retrage decorația Spitalului de Urgență Suceava este ”ascunderea gunoiului sub preș”. Ciutacu consideră că președintele s-a ridicat pe drama de la Colectiv, iar sfârșitul îi va fi provocat de oamenii care vor muri din cauza coronavirusului.

“Klaus Iohannis a retras decorația conferită Spitalului Județean de Urgență din Suceava”, anunță Administrația Prezidențială. Degeaba încerci, Înaltule, să ascunzi gunoiul sub preș. Ăsta e blestemul tău. Din păcate, e și al nostru, ca neam și țară. În cel mai dramatic moment de criză din ultimii 30 de ani, stăm cu o momâie resentimentară în geam la Cotroceni. În afară de răzbunări mărunte și de loisir, nu ești în stare de nimic. Uită-te la atitudinea tuturor președinților care-ți sunt contemporani. Au atitudine de oameni de stat. Ies, se adresează națiunii, se duc în focare, iau decizii. Tu aștepți să se deschidă frontierele. Te așteaptă Miami, Tenerife, Madeira. Ca să pari ocupat, ieși la tv ca să ne înveți să ne spălăm pe mâini, să ne rogi să nu ne mai strângem în brațe ca fătălăii și, mai nou, să ne anunți câte copii de chitanțe de amenzi ai strâns la Palat. Parcă ești purtător de cuvânt la Grăniceri. Rămâne cum am stabilit, Suceava a devenit Orașul Interzis, stau dricurile la coadă la Morgă, o să te bântuie toată viața blestemul ăsta. Pe cadavre te-ai ridicat, pe cadavre te duci în cap!”, scrie Victor Ciutacu, pe blog.
Comentarii
 • Ce prostie: „Uită-te la atitudinea tuturor președinților care-ți sunt contemporani. Au atitudine de oameni de stat. Ies, se adresează națiunii, se duc în focare, iau decizii.”! Tov Nicolae Ceausescu salveaza oameni la cutremur! Victor Ciutacu are nevoie de un tratament psihiatric! Auzi, Angela Merkel, Donald Trump, Regina Angliei sau Boris Johnson sau orice alt presedinte, prim ministru”se duc” prin focare! Prostie pentru prosti!

 • Si la Belcesti primarul Ing.CIOBANITA CONSTANTIN se inalta pe cadavre ,cadavrele PNL .
  Si enumeram
  CADAVRUL PAVALUC
  CADAVRUL STAVARACHE
  CADAVRUL BAZILUC
  CADAVRUL JOSANU
  CADAVRUL MICA BALMUS
  CADAVRUL ALEXII
  CADAVRUL LUPASCU
  CADAVRUL SUHAN IULIAN

 • BLESTEMUL este si pentru noi ciutacule pentru ca avem in aceasta tara jurnalisti de kakat ca tine si ca toti ceilalti care primiti salar de la un infractor care a furat banii statului roman iar acum sta fugit in Serbia. La fel blestemul nostru e sa avem posturi tv in care jurnalistii si oamenii de televiziune cistiga bani din banii acestui popor care minca salam cu soia iar patronul acetui post era mare mahar pe la securitate si se juca cu dolarii asa cum tu te jucai cu puta-n tarina. Asa ca taci dracului pentru ca imi provoci greata.

 • „Ar trebui scrisă această noapte, îmi spuneam trezindu-mă din somn, sunt ani de
  când ai uitat-o în paharul de alcool…”
  Dormitam strâmb în sunetul de târziu iernatic şi vroiam să aprind lumânarea de pe
  cadavrul tau Hartoi,
  fereastra apăsată de ninsoare, pentru a depărta plânsul ce colinda, şi a ceti pentru
  totdeauna…
  Vântul repezea o câmpie de zăpadă. Şi cele ce nu erau… era destul că uitasem în
  paharul de alcool…
  Haroi hotul de brinza de la Belcesti

 • Carbonizate flori, noian de negru…
  Sicrie negre, arse, de metal,
  Vestminte funerare de mangal,
  Negru profund, noian de negru…

  Vibrau scântei de vis… noian de negru,
  Carbonizat, amorul fumega –
  Parfum de pene arse, şi ploua…
  Negru, numai noian de negru…
  POIATA
  CIOBANITA CONSTANTIN CADAVRU

Adauga un comentariu