Stiri si curiozitati

Victor Dancila si sotia, mai multe proprietati in Bucuresti! Ce avere are fiul premierului

Publicat: 31 ian. 2019

Fiul prim-ministrului Viorica Dancila este angajat la stat. Victor-Florin Dancila  lucreaza in prezent la Curtea de Conturi, unde ocupa functia de consilier in cabinetul unui vicepresedinte al Autoritatii de Audit. De asemenea, sotia sa ocupa postul de consilier juridic la Primaria Sectorului 5.

Cei doi vicepresedinti de la Curtea de Conturi sunt Ilie Sarbu si Florin Tunaru. Primul este fost ministru social democrat si socrul lui Victor Ponta, iar Florin Tunaru a ocupat functia de consilier la CJ Teleorman in perioada 2010-2011.

Conform declaratiei de avere din 14 ianuarie, publicata pe site-ul Curtii de Conturi, Victor Florin Dancila detine impreuna cu sotia sa, Elena Dancila, doua proprietati in Bucuresti. Este vorba despre un apartament cu suprafata de 70 mp, in posesia caruia a intrat in 2013, prin intermediul unei donatii si um imobil 35 mp, achizitionat in 2013.  Totodata, fiul Vioricai Dancila se mai afla in posesia unui autoturism marca Volkswagen Passat, cumparat in 2017 si, dupa cum se poate observa din declaratia sa de avere, nu detine conturi in banci, nu are datorii si nici nu este implicat ca actionar intr-o firma. Inainte sa ocupe functia de consilier la Curtea de Conturi, Victor Dancila a lucrat ca expert la OMV Petrom S.A, pozitie pentru care a fost remunerat cu 44.000 lei, in anul 2017.

Sotul prim-ministrului Viorica Dancila lucreaza tot in cadrul OMV Petrom, ocupand functia de manager al companiei. Pentru acest post, Cristinel Dancila a incasat in anul 2017 suma de 28.190 lei.

Aschia nu sare departe de trunchi. Fiul Vioricai Dancila, postare agramata pe o retea de socializare

La fel ca mama sa, Victor Dancila a ajuns in atentia opiniei publice prin comiterea unor erori de exprimare. Printr-o postare pe Facebook, fiul Vioricai Dancila il atacase in termeni duri pe presedintele Klaus Iohannis, insa a fost taxat de internauti pentru greselile gramaticale pe care le continea mesajul respectiv.

„Te-ai opus cind Ponta a vrut sa interzica exportul de lemn pt a opri distrugerea Padurilor, Te-ai opus desfiintarii a 102 Taxe si Cresterii Pensiilor , Burselor, Salariilor medicilor si Salariului Minim. Te-ai opus primei numiri de Premier facuta de Alesii Poporului Roman fara a prezenta motivarea. Spui ca bugetul e supraevaluat dar ceri mai multi Bani pt Securisti! Iata doar citeva motive pt care nu esti Presedintele Meu” , este mesajul ad litteram postat de Victor Dancila.loading...

Adauga un comentariu