Sport

Victor Piturca poate reveni în fotbalul romanesc. Anuntul facut de un apropiat al antrenorului

Publicat: 19 apr. 2019
1

Victor Piturca ar putea reveni în fotbalul românesc. Anuntul a fost facut de un apropiat al acestuia, Cristi Bobar, presedintele lui CSM scolar Resita. Fostul selectioner "are în suflet Craiova", astfel ca o preluare a Universitatii nu poate fi exclusa.

"Am o relatie foarte buna cu nea Piti. Vorbeam despre jucatorii de la Dinamo când eram acolo. E un tip care face ce vrea el. Are în suflet Craiova si cred ca celelalte echipe ar avea probleme daca Piturca se duce acolo. Dar daca nu se va întelege cu Mihai Rotaru (n.r. – patronul lui U Craiova), nu va fi niciodata acolo. Nu e genul care sa mearga undeva foarte usor.
Piturca nu este un tip închis, asa cum pare. E deschis. El ia ultimul cuvânt, dar discuta cu oamenii din jurul lui. Craiova a pierdut jucatori buni. Nucleul e foarte important. Au venit în schimb altii, dar nu mai e la fel. Craiova e acolo unde trebuie, între locurile 3-4. Uite, CFR a ramas o echipa experimentata, are cam acelasi lot si de aceea e sus", a spus Cristian Bobar, pentru prosport.ro.

Universitatea Craiova, ultima echipa antrenata de Victor Piturca, în România

Victor Piturca a fost antrenor la Craiova în doua rânduri, în 1994-1995 si în 2010. Steaua este singura echipa pe care a mai antrenat-o antrenorul ajuns la 62 de ani.
"Din România am primit destule oferte, dar nu ma intereseaza! Poate doar la Steaua, când va promova", sustinea Victor Piturca, cu doua saptamâni în urma.
Singurele trofee din cariera de antrenor a lui Piturca au fost adjudecate alaturi de ros-albastri: un titlu în Liga 1 (2000-2001), o Cupa a României (1991-1992) si o Supercupa a României (2001).

 

Adauga un comentariu