National

Victor Ponta a plagiat – verdictul Consiliului de Atestare

Publicat: 29 iun. 2012
1
Academicienii care compun Consiliul de atestare a diplomelor au decis, astazi, ca Victor Ponta a plagiat lucrarea de doctorat, informeaza ziare.com. 
Cu toate acestea, verdictul nu are nicio valoarea, dupa cum a anuntat ministrul interimar al Educatiei, Liviu Pop, aratand ca la orele diminetii Consiliul a fost desfiintat oficial.
Ordinul pentru desfiintarea Consiliului National de Atestare a Titlurilor, Diplomelor si Certificatelor Universitare a fost publicat vineri dimineata in Monitorul Oficial. La scurt timp de la publicarea in M.O., ordinul a fost retras pentru aproximativ un sfert de ora. 
Desi a fost desfiintat, Consiliul a continuat verificarea acuzatiilor de plagiat la adresa premierului Victor Ponta. Membrii s-au intalnit de urgenta, la ora 10.00, inainte de publicarea in Monitorul Oficial a ordinului ministrului interimar Liviu Pop de a dizolva actuala componenta a Consiliului. 
Comentarii
  • Ce figura de om cu apucaturi de stalinist,uzurpator,care darama pe oricine ii sta in cale pentru realizarea intereselor proprii. Si-a distrus familia,l-a distus pe Geoana,a distrus democratia si suveranitatea legii ,totul pentru a parveni politic. TREZESTE_TE ROMANE! ASA SE NASC MONSTRII_-___Stalin,Hitler,Dej, etc.Da de pamant cu el si USL-istii la alegerile din toamna. DUMNEZEU SA NE AJUTE!!!!

Adauga un comentariu