National

Victor Ponta arunca BOMBA despre noii ministri: „August este luna de vacanta, iar in luna septembrie incepe campania electorala”

Publicat: 05 iul. 2016
1

Fostul premier Victor Ponta critica remanierea operata de premierul Dacian Ciolos, apreciind ca nu exista nicio strategie, nicio gandire in actul guvernamental.

„Nu e o operatiune nici de imagine, nici de fond. Ce imagine ai facut, schimband niste ministri necunoscuti cu altii necunoscuti si mai slabi decat cei de dinainte? Pana la urma este un experiment total esuat si daca se mai schimba mult pana in noiembrie nu ii invata nici portarii, nici soferi de la minister. In timpul asta, noi lansam strategii de dezvoltare a Romaniei. Inteleg ca nu a plecat dl Irimescu, care a administrat foarte bine agricultura, ca e prima data in patru ani cand nu s-au dat subventii, nu a plecat d-na Pruna de la KGB, ca ne condamna CEDO, decizie pilot. Acum un an de zile s-a aprobat de Comisia Europeana masterplanul pe transport, 20 mld euro investitii. A trecut un an de zile si nu avem niciun proiect pornit si o sa-l porneasca dl acesta care sta si el trei luni?” E o catastrofa pe care o vom deconta toti in 2017-2018. Dintre noii ministri il stiu pe unul singur… un om care a fost la Basescu, dupa aia a venit la mine ca a primit un telefon si s-a prezentat, acum s-a dus la dl Ciolos, genul de oameni fara coloana vertebrala, moluste administrative”.

”Doar bla-bla-uri si batut apa-n piua”

Victor Ponta considera ca nici chiar un ministru bun nu ar avea ce sa faca in viitor, avand in vedere ca august este luna de vacanta, iar in luna septembrie incepe campania electorala.

„Nu exista nicio  strategie, nicio gandire, e un an 2016 de pierdut timpul si de batut apa in piua si intre timp pe plan european se intampla lucruri foarte grave. Vorbim de strategii de dezvoltare, dar nu spune nimeni cum dezvoltam Romania. Doar bla, bla, se intlnesc dl Ciolos cu dl Iohannis, cu nu stiu cine si nu se intampla nimic. Noi avem doua sanse de dezvoltare: programe europene si zona de investitii. Toata lumea alearga pe noua cale a matasii, eram si noi acolo acolo cu proiecte de miliarde si din noiembrie nu a mai miscat nimeni nicio hartie  Pe ce sa ne dezvoltam, pe bla-bla-uri, pe schimbat Ionescu cu Popescu? (…) Mi se pare o caricatura de guvernare”.

Adauga un comentariu