National

Victor Ponta, atac dur la liderii liberali. Tovarasa Gorghiu Dej…

Publicat: 29 iul. 2016
1

Victor Ponta reactioneaza la retinerea lui Bogdan Olteanu, precizand, intr-o postare pe Facebook,  ca „noul PNL este de fapt PCUS (Partidul Comunist al Uniunii Sovietice din vremea lui I.V. Stalin)!”

„Eu v-am spus de mult timp ca noul PNL este de fapt PCUS (Partidul Comunist al Uniunii Sovietice din vremea lui I.V. Stalin)!

PCUS dadea un comunicat de sustinere de fiecare data cand Stalin trimitea in Siberia (sau in fata plutonului de executie) un lider care pana cu cateva zile inainte era mare „stab” in Partid!”, scrie Victor Ponta pe facebook.

Bogdan Olteanu a fost Presedintele Camerei Deputatilor din partea PNL si este (inca) viceguvernator al BNR din partea PNL. Habar nu am daca a luat sau nu bani de la SOV in campania electorala din 2008 – dar sigur eu nu eram atat de apropiat atunci de Olteanu cum erau alti liberali (de exemplu Gorghiu, Misu Voicu, Atanasiu, Catalin Predoiu etc.) – si daca s-au dat bani in campanie a fost sa se aleaga si respectivii deputati!

Anul trecut in noiembrie, dupa demisia mea, s-a vorbit ca Bogdan Olteanu este propunerea PNL pentru Premier, in oglinda cu Liviu Voinea propus de PSD (pana le-a spus clar Dl. Iohannis sa termine cu propunerile ca decizia cu Ciolos era luata demult, inca inainte de „Colectiv”)!

Olteanu a fost saltat aseara tarziu pentru ceva ce se spune ca a facut in 2008 (conform normelor democratice si statutului de drept „romanesc”) si azi la prima ora, inainte sa bea cafeaua, tovarasa Gorghiu Dej a emis comunicatul de infierare a „coruptului”! Faptul ca in 2008 (cand se petreceau faptele incriminate) Alinuta isi bea cafeluta de dimineata chiar cu „inculpatul” este un detaliu irelevant pentru aceasta cauza!

Adauga un comentariu