National

Victor Ponta, atacat dur de ministrul maghiar de externe

Publicat: 15 sept. 2015
1

Victor Ponta este criticat in termeni foarte duri de catre ministrul maghiar de externe, acesta acuzandu-l de minciuni si extremism.

Minciuni sfruntate si o pozitie nedemna pentru un lider politic al secolului 21″, a catalogat ministrul ungar de externe declaratiile premierului Ponta despre modul in care guvernul ungar trateaza chestiunea migratiei.

Citeste si Gabriel Oprea: „Nu sunt bun de prim-ministru. Sunt speculatii”

Peter Szijjarto a comentat declaratiile lui Ponta conform carora Romania se va purta omeneste cu migrantii, nu ca vecinii sai, care ii duc cu batele pe imigranti si ii numeroteaza.

„O sa-i tratam ca pe niste oameni, nu cum ii trateaza vecinii nostri maghiari, cu bata si inseriati”, a declarat Victor Ponta luni, la Targu Jiu.

Citeste si SURSE! Victor Ponta NU va mai fi premierul Romaniei

Peter Szijjarto considera ca in mod evident criza politica interna si fragilitatea pozitiei lui Victor Ponta sunt motivele pentru care premierul roman recurge la astfel de „declaratii extremiste, mincinoase”.

„Guvernul ungar respinge cu fermitate declaratiile lui Victor Ponta si cere primului ministru roman sa inceteze minciunile la adresa Ungariei”, mai spune ministrul ungar de externe

Adauga un comentariu