National

Victor Ponta: Avem trei crize – regionala, financiara si de leadership. Nimeni nu conduce de fapt Romania

Publicat: 31 aug. 2016

Fostul premier Victor Ponta a declarat miercuri, invitat intr-o emisiune TV, ca in acest moment, Romania se confrunta cu trei crize: una regionala, una financiara si una de leadership.

Ponta a vorbit si despre activitatea sa din ultima perioada.

”La alegerile locale m-am implicat pentru ca m-au rugat colegii mei, cam din toata tara, si conducerea partidului. Dupa care mi-am vazut in continuare din rolul meu, un pic mai retras din prima linie. Sunt mai activ in ultima perioada, mai mult am fost in regiune, in Serbia, in Bulgaria, in Moldova. Impresia mea este ca, pentru prima data, cel putin de cand fac eu politica, se intalnesc trei zone de furtuna in acelasi loc”, a declarat Ponta.

Fostul premier a precizat ca este ingrijorat de aceste ”zone de furtuna”.

”In primul rand, o furtuna regionala. Ce s-a intamplat in Turcia. Serbia, unde il cunosc foarte bine pe premier, dar Putin are 80% in sondaje in Serbia. Moldova, am aflat acum cateva zile ca s-a batut palma, in sensul in care noi nu prea suntem pe acolo, sa ne vedem de treaba noastra ca suntem mici.

A doua criza, rectificarea bugetara. La urmatorul buget, Romania trebuie sa ia niste decizii.

A treia criza. E o lipsa de leadership. Nimeni nu conduce de fapt Romania. Klaus Iohannis nu a scos un cuvant despre Moldova, nu ne-a zis ce facem cu refugiatii. As vrea sa merg cu domnia sa in vacanta ca are gusturi bune. O criza regionala, o criza importanta legata de buget si de bani si o criza totala de leadership. Sigur ca sunt ingrijorat. Criza regionala nu e a noastra, dar nici nu jucam niciun rol. Viitoarea criza economica e vina noastra pentru ca trebuie sa te ocupi zi de zi. Partea de leadership, cei mai multi sunt toata ziua pe la DNA sau tribunal, cei care nu sunt tac, ca sa nu ajunga si ei acolo si domnul Iohannis e in vacanta”, a explicat Victor Ponta.loading...

Adauga un comentariu