National

Victor Ponta: Clarificarile lui Antonescu legate de apropierea de Basescu, necesare

Publicat: 19 nov. 2013
1

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, ca, din punctul sau de vedere, clarificarile facute de liderul PNL Crin Antonescu legate de apropierea de seful statului, Traian Basescu, erau necesare, el aratand ca ultimele „gesturi” puteau naste confuzie si USL nu are nevoie de asa ceva.

Solicitat sa comenteze acuzatiile pe care presedintele fondator al PC, Dan Voiculescu, le-a facut la adresa presedintelui PNL, Crin Antonescu, Ponta a raspuns: „Nu au fost niste acuzatii. Pana la urma s-a ridicat o problema esentiala vizavi de USL – daca domnul Antonescu si-a schimbat pozitia fata de Traian Basescu si a devenit mai apropiat sau isi doreste sustinerea sa”.

„Cred ca, din punctul meu de vedere, domnul Antonescu a raspus foarte clar ca nici vorba de asa ceva si lucrurile astea s-au inchis. Dar erau necesare, pentru ca ultimele gesturi puteau crea confuzie si nu avem nevoie de confuzie. Eu zic ca toate lucrurile s-au lamurit foarte bine”, a adaugat Ponta.

Presedintele fondator al PC, Dan Voiculescu, a declarat, sambata, la sedinta Consiliului National al partidului, ca PSD se consolideaza, pentru rezultate bune in 2014, iar PNL are actiuni frivole fata de parteneri si reactii cel putin imorale fata de social-democrati si incearca se sa imprieteneasca cu Traian Basescu.

„PSD se consolideaza, PSD se pregateste pentru a avea rezultate maxime anul viitor, cand sunt doua randuri de alegeri, europarlamnetare si prezidentiale. E normal sa se pregateasca, ca orice partid politic. PNL incearca, nu de putine ori avand actiuni frivole vizavi de partenerii nostri din USL, PNL ne-a jignit si pe noi de cateva ori, reactii cel putin imorale vizavi de PSD, incearca sa zambeasca, sa se imprieteneasca cu presedintele Traian Basescu si cu PDL”, a afirmat Dan Voiculescu.

Antonescu a declarat, sambata, pentru „Gandul”, ca declaratia presedintelui fondator al PC, Dan Voiculescu, privitoare la apropierea PNL de Traian Basescu este una „profund nerusinata”.

Comentarii
 • CFR Călători
  Salariul fix al directorului general, VALENTIN DOROBANTU(manager privat): 41.175 de lei , deci 411 750 000 lei vechi
  Trai pe vatrai fratilor !

  JAF LA CFR CALATORI ?
  CONSILIUL DE ADMINISTRATIE, CONDUS DE DOAMNA GATEJ ALEXANDRA , CA DE OBICEI, SE FACE CA NU STIE NIMIC…
  PENTRU DNA SI DIICOT .
  CE SE INTAMPLA LA CFR CALATORI VIS A VIS DE ACHIZITIILE PRIN NEGOCIERE CU SI FARA PUBLICARE DE SUTE DE MILIOANE DE EURO “CONTRAFACUTE” DE MANAGERUL, DOROBANTU VALENTIN SI PUPILA ACESTUIA DIRECTOAREA DE ACHIZITII , NU MAI SUNT NICI PENTRU CORPUL DE CONTROL AL MINISTRULUI TRANSPORTURILOR, NICI PENTRU CEL AL PRIMULUI MINISTRU SI NICI PENTRU CURTEA DE CONTURI.
  ASA CEVA NU S-A MAI INTALNIT IN ISTORIA CFR CALATORI , JAF LA DRUMUL MARE ?

  • Ca la noi la nimeni ?
   „Valentin Dorobanţu a fost impus director general al CFR Călători de către fostul ministru al Transporturilor, Relu Fenechiu, care, ulterior, l-a pus manager privat la această companie.
   Ca director general la CFR Călători, Valentin Dorobanţu avea un salariu lunar de circa 6.000 de lei, iar acum, ca manager privat, încasează în jur 10.000 de euro. Totodată, Valentin Dorobanțu a desfiinţat anul acesta peste 150 de rute rentabile deservite de CFR Călători, pentru ca ulterior aceste trasee să fie cedate către operatorii privaţi”
   La toate acestea mai adugati, sute de milioane de euro bagati in achizitii prin negociere cu si fara publicare, adica fara licitatii publice , plus suplimentari substantiale in euro, ale acestora, dupa bunul sau plac ,plus, gaura neagra a CFR Calatori , Reparatii Locomotive Brasov cu datorii de 45 000 000 lei ,noi.

Adauga un comentariu