National

Victor Ponta, decizie de ultim moment

Publicat: 31 oct. 2015

Prim-ministrul Victor Ponta a convocat sedinta de guvern, sambata, pentru declararea doliului national timp de 3 zile, informeaza Biroul de presa al Executivului. Sedinta va incepe la ora 12,30.

Victor Ponta si-a schimbat profilul de doliu in negru pentru a comemora victimele tragediei din Bucuresti. In Romania vor fi decretate trei zile de doliu national.

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta din MAI, Raed Arafat, a anuntat, sambata dimineata, ca 27 de persoane si-au pierdut viata si 146 sunt internate in momentul de fata la diverse spitale din Bucuresti, in urma incendiului puternic care a avut loc vineri seara in clubul Colectiv din Capitala.loading...

Comentarii
  • MASCARADA NATIONALA. VEDETI CINE POARTA VINA PENTRU ACEST INCENDIU,ERA CLUBUL VREUNUI FIU DE SECURIST CARE FACE BANI PE VIETILE FITELOR, ADICA TOT A LOR ,CA EI SE DESTRABALEAZA . CUM I-A FOST STRICATA DISTRACTIA DIN MEXIC A LUI PONTA. EU STIU CA DISCOTECA ERA NUMAI SIMBATA ;PE VREMURI ACUM DISTRACTIA ESTE PE TOATA DURATA SAPTAMANII,NOAPTE DE NOAPTE,NU ERA SI MINISTRU FINANTELOR PE ACOLO,CA IN CLUBURI SE DISTREAZA SI EL.

Adauga un comentariu